HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Ο άνδρας που την παρενοχλούσε ισχυρίζεται ότι είναι ο σύζυγός της ενώπιον δικαστή και λαμβάνει μεγαλύτερη τιμωρία

Η Shakira μετακόμισε στο Μαϊάμι με τα παιδιά της τον Απρίλιο του 2023 μετά τον χωρισμό από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Geard Pique μετά από 11 χρόνια γάμου.

Οι αρχές στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον 56χρονο Ντάνιελ Τζον Βαλτιέρ με την κατηγορία ότι φέρεται να καταδιώκει τη Shakira, καθώς πήγαινε στην πόρτα του σπιτιού της με σκοπό να μπει μέσα. Σύμφωνα με τον ίδιο, διατηρούσε σχέση με την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Ο φερόμενος stalker ισχυρίστηκε και επανέλαβε ενώπιον ενός δικαστή στο δικαστήριο ότι η Shakira ήταν η γυναίκα του και μιλούσε μαζί της όλη την ώρα. Ο δικαστής είχε ήδη ορίσει εγγύηση στα 50.000 δολάρια, αλλά μετά τον ισχυρισμό και την επιμονή του κατηγορούμενου ότι ήταν ο σύζυγος της τραγουδίστριας, αύξησε την εγγύηση στα 100.000 δολάρια.

Ο δικαστής υπέγραψε επίσης περιοριστικό διάταγμα ώστε να μην μπορεί να έχει καμία είδους επαφή με τη Shakira, μέσω οποιουδήποτε άλλου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από τις εμφανίσεις που απαιτούνται από το δικαστήριο.

Ο φερόμενος καταδιώκτης αντιμετωπίζει κατηγορία παρενόχλησης για δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την τραγουδίστρια και παραδόσεις σοκολάτας και μπουκάλια κρασιού στο σπίτι της από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές του 2024, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, αφού οι αρχές παρατήρησαν ότι ο καταδιώκτης είχε φτάσει στο σπίτι της Shakira με ταξί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That- Spoil Alert: Tο παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε η Carrie Bradshaw με τον Aidan

HerNewskl

Ναόμι Κάμπελ: Ψάχνει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει για την ζωή της

HerNews ka

Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία φανέλα και το σορτς που φορούσε πουλήθηκε για 485.000 δολάρια σε δημοπρασία

HerNews ka