HerNews.gr
Διεθνή

Dakota Johnson: Είναι ήδη αρραβωνιασμένη με τον Chris Martin εδώ και 6 χρόνια!

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson είναι ήδη αρραβωνιασμένοι εδώ και έξι χρόνια – εν μέσω αναφορών ότι είναι έτοιμοι να παντρευτούν, όπως αποκάλυψαν στο Page Six γνώστες του Χόλιγουντ.

Ο ρόκερ των Coldplay και η σταρ του «50 Shades of Grey» – που μοιράζονται ένα παραθαλάσσιο σπίτι 14,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού – πρόκειται τώρα να παντρευτούν, σύμφωνα με τη Mirror.

Αλλά οι πηγές αποκάλυψαν ότι στην πραγματικότητα είναι αρραβωνιασμένοι για αρκετό καιρό, παρά τις μερικές δύσκολες στιγμές και τους σύντομους χωρισμούς.Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα ΤζόνσονΗ 34χρονη Dakota Johnson πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες αρραβώνων  το 2020 όταν φωτογραφήθηκε με ένα εκθαμβωτικό σμαραγδένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Ακούγεται λοιπόν ότι είναι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων — αλλά ότι η σταρ δεν το φοράει συνέχεια.

Το φόρεσε για να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά της με τον Chris Martin στο ρομαντικό εστιατόριο Pace στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο και εθεάθη για τελευταία φορά να φοράει το δαχτυλίδι τον Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη, όταν τιμήθηκε από το Ίδρυμα Έρευνας Hope for Depression.

Ωστόσο, δεν το φόρεσε ενώ παρουσιαζόταν το “Saturday Night Live” τον Ιανουάριο, παρακολουθώντας το after party στο Zuma στη Νέα Υόρκη — χωρίς τον Martin.

Οι πηγές αποκάλυψαν επίσης ότι το διάσημο ζευγάρι χώρισε και ξαναβρέθηκε μαζί αυτό το διάστημα, αλλά ότι παρέμειναν αρραβωνιασμένοι. Είναι συνδεδεμένοι από το 2017 , αλλά  χώρισαν για λίγο  το 2019.

Κρις Μάρτιν και Γκουίνεθ ΠάλτροουΜια πηγή είχε πει στη Mirror για το ζευγάρι ότι: «Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο, αλλά απλώς απολαμβάνουν να επισημοποιήσουν τη δέσμευσή τους».

Το ζευγάρι φέρεται να έχει επίσης την έγκριση της πρώην του Martin, Gwyneth Paltrow- η οποία τον περασμένο Οκτώβριο είπε ότι είναι  «καλή φίλη» με τη σταρ του «Madame Web» και την περιέγραψε ως «ένα αξιολάτρευτο, υπέροχο άτομο».

H Dakota Johnson  λαχταρούσε να είναι θετή μητέρα  για τα παιδιά του Martin και της Paltrow σε μια συνέντευξη στο Bustle αυτή την εβδομάδα.Γκουίνεθ Πάλτροου«Αγαπώ αυτά τα παιδιά, καθώς η ζωή μου εξαρτάται από αυτό. Με όλη μου την καρδιά», είπε, αναφερόμενη στα έφηβα παιδιά του πρώην ζευγαριού.

Σε άλλο σημείο του άρθρου, η Johnson αναφέρθηκε στη φιλία της με την Paltrow και σημείωσε ότι πιστεύει ότι η οικογένειά που έχει επιλέξει είναι «εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο», από την οικογένεια που έχει εξ αίματος συγγένεια.

Αποκάλυψε επίσης ότι είναι «ανοιχτή» στο να κάνει δικά της παιδιά.

Dakota Johnson: Μεταμορφώθηκε στην απόλυτη «γυναίκα αράχνη» (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της Romain Gavras

HerNews ka

Natalie Portman: Οριστικοποίησε το διαζύγιό με τον Benjamin Millepied μετά την απιστία του

HerNews ka

Kim Kardashian: Απέρριψε προσφορά του οίκου Balenciaga- Μιλάει ήδη με άλλους σχεδιαστές

HerNews ka