HerNews.gr
Beauty

Συστατικά περιποίησης που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη

Αν δεν είστε σίγουρες πώς να αλλάξετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας στην εγκυμοσύνη έχουμε μια λίστα με συστατικά που είναι ασφαλή. Σίγουρα οι 9 μήνες που είστε έγκυος αποτελούν μια μοναδική περίοδο για εσάς, με πολλές αλλαγές. 

Υπάρχουν πολλές ορμονικές αλλαγές όπου μερικές γυναίκες μπορεί να περάσουν από κατάθλιψη, μερικές μπορεί να έχουν κόπωση και ναυτία κι όλα αυτά είναι κοινά προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Βιταμίνη C

Ένα συστατικό που μπορείτε να το έχετε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας όταν είστε έγκυος, αλλά κι όχι μόνο, είναι η θαυματουργή βιταμίνη C. Η καθημερινή χρήση της βιταμίνης C είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που σημαίνει ότι βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στο δέρμα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι η βιταμίνη C βοηθά στην τόνωση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι επίσης μια αντιοξειδωτική εναλλακτική σε ό,τι αφορά τα συστατικά περιποίησης που είναι ασφαλή για την εγκυμοσύνη. Επίσης αυτή η βιταμίνη είναι ένα πολύ ενυδατικό μόριο, καθώς λειτουργεί τόσο ως υγραντικό (για την απορρόφηση του νερού στο δέρμα,) όσο και ως μαλακτικό ( να παγιδεύει νερό στο δέρμα).

Υαλουρονικό οξύ

Είναι ένα καταπληκτικό συστατικό για εγκύους. Το δέρμα σας μπορεί να είναι ξηρό ή να έχετε φαγούρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επομένως το υαλουρονικό οξύ είναι η καλύτερη επιλογή για να ηρεμήσει το δέρμα σας.

Φυσικά συστατικά

Ο κουρκουμάς είναι ένα εξαιρετικό συστατικό για κάθε δερματικό πρόβλημα. Είναι χρήσιμο στη θεραπεία εστιών ακμής, ουλών και ανομοιόμορφου τόνου δέρματος ή εκζέματος. Δεδομένου ότι ο κουρκουμάς έχει αντιοξειδωτικά κι αντιφλεγμονώδη χαρακτηριστικά σας προσφέρει μια πιο λαμπερή και λαμπερή επιδερμίδα. Για τη θρέψη του δέρματός σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά προϊόντα, όπως αλόη βέρα, λάδι καρύδας και βούτυρο καριτέ. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα που έχουν αυτά τα συστατικά.

Εγκυμοσύνη: Συστατικά καλλυντικών που πρέπει να αποφεύγετε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται εδώ και 20 χρόνια

HerNewskl

Μανδελικό οξύ: Το συστατικό που θα κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σας

HerNewskl

Οι πιο fresh ιδέες για σκούρα νύχια για το επόμενο χειμερινό μανικιούρ σας

HerNews ka