HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος 105,4»

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του ραδιοφωνικού σταθμού Μεσόγειος 105,4 και στον δημοσιογράφο Λάμπρο Δεμερτζή, για την ανάγκη για αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στις θαλάσσιες μεταφορές, με αφορμή την πειρατεία του ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιου «St Nikolas» στον Κόλπο του Ομάν, αλλά και την παγκόσμια ανησυχία για τις επιπτώσεις στις θαλάσσιες μεταφορές και τις τιμές των εμπορευμάτων.

Ο Γιώργος Βάλλης αναφέρθηκε στην απαράμιλλη ομορφιά των νησιών μας αλλά επισήμανε επίσης ότι στερούνται υποδομών, καθώς δεν υπάρχουν οι κατάλληλες μαρίνες για τα ιδιωτικά σκάφη, την ώρα που οι ανταγωνιστές μας όπως η Τουρκία, η Ιταλία και η Ισπανία επενδύουν στο yachting και τον VIP τουρισμό.

Αναφορά γίνεται επίσης στις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος καθώς και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών στους νέους για τα πρώτα τους βήματα και για ένα σταθερό ξεκίνημα στον χώρο των πολυτελών θαλαμηγών.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης

Γιώργος Βάλλης: Όσα δήλωσε σε «Kontra News» & «Talk Radio 98,9» για την πειρατεία στο St. Nikolas

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σούλα Αθανασιάδου: «Έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και δεν το έμαθε κανείς

Her News

Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά

Her News b

Όταν το Blue Horizon επέστρεφε στον Πειραιά – Ηχητικά ντοκουμέντα από τους διαλόγους στο πλοίο

HerNews ka