HerNews.gr
Διεθνή

«Αντεπιτίθεται» το Παλάτι: Προωθούν τη μαρμελάδα τους λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς της Μέγκαν Μαρκλ

Την Τετάρτη, ο λογαριασμός Instagram του Buckingham Palace Shop μοιράστηκε ένα βίντεο που προωθεί μια βασιλική μαρμελάδα φράουλα, λίγες μέρες αφότου η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τη δική της σειρά μαρμελάδας.

Στο βίντεο που συνοδεύεται από τους καταπραϋντικούς τόνους του Μότσαρτ, εμφανίζεται ένα γυναικείο χέρι να αλείφει τη μαρμελάδα σε ένα μικρό pancake, ένα crumpet, ένα κρουασάν και στο τοστ.

Μαρμελάδα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Μαρμελάδα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.«Η μαρμελάδα μας με φράουλα παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες φράουλες και σερβίρεται νόστιμα με διάφορους τρόπους», έγραφε η λεζάντα. Το κατάστημα ζήτησε επίσης από τους followers να μοιραστούν πώς απολαμβάνουν τη μαρμελάδα τους στα σχόλια.

Μερικοί βασιλικοί οπαδοί δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν τον ύποπτο χρόνο.

Σειρά μαρμελάδας Meghan Markle.
Η μαρμελάδα της Μέγκαν Μαρκλ

Τον περασμένο Μάρτιο, η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε τη νέα της επωνυμία lifestyle, American Riviera Orchard , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια πηγή του κλάδου είπε στο Page Six ότι η Μέγκαν εργαζόταν στο έργο για «πάνω από ένα χρόνο και είναι όλα τα πράγματα που είναι κοντά στην καρδιά της – όλα τα πράγματα για τα οποία είναι παθιασμένη».

Σύμφωνα με πληροφορίες η American Riviera Orchard θα πουλά μια μεγάλη γκάμα οικιακών ειδών, συμπεριλαμβανομένων βρώσιμων λιχουδιών όπως ζελέ, μαρμελάδες και αλείμματα, καθώς και βασικά σερβίτσια όπως μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντηλα και ποτά. Τα βιβλία μαγειρικής συμπεριλαμβάνονται επίσης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η American Riviera Orchard έκανε το ντεμπούτο της για το πρώτο της προϊόν: βάζα με φρέσκια μαρμελάδα.

Οι φίλοι της Δούκισσας μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της μαρμελάδας με το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας τυλιγμένα σε ένα ρουστίκ ύφασμα και ένα φιόγκο.

Η σχεδιάστρια Tracy Robbins δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο Instagram Story από τη μαρμελάδα μέσα σε ένα καλάθι γεμάτο λεμόνια και ευχαρίστησε τη φίλη της για την αποστολή του δώρου.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sasha Montenegro: «Έφυγε» από τη ζωή η Μεξικανή ηθοποιός

HerNews ka

Μάργκοτ Ρόμπι: Η “Barbie” του Hollywood σαν… παιδί στο κόκκινο χαλί

Her News b

Halle Bailey: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη

HerNews ka