HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Δείτε το φαντασμαγορικό γραφείο της που έχει μέχρι και μηχάνημα σολάριουμ

Η Kim Kardashian μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη για να επιδείξει το πολυτελές γραφείο της εταιρίας της “SKKN” με μια τρισδιάστατη έκδοση του εγκεφάλου της και ένα σολάριουμ.

«Είμαι η Kim Kardashian… Φυσικά, έχω όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών μου να καλύπτουν τους τοίχους μου», ξεκίνησε το βίντεο του TikTok η Kim Kardashian ενώ περπατούσε σε ένα διάδρομο φορώντας μια μακριά μπεζ ρόμπα.

«Είμαι η Kim Kardashian… Φυσικά, έχω το μανεκέν μου με τις προσαρμοσμένες μετρήσεις του σώματός μου στο glam δωμάτιο μου», συνέχισε καθώς ο χειριστής της κάμερας έκανε ζουμάρισμα στις καμπύλες του ειδώλου.

Κιμ ΚαρντάσιανΗ Kardashian έδειξε επίσης τον τεράστιο τηλεοπτικό της τοίχο, που παίζει τις διάφορες “καμπάνιες ομορφιάς της” και ένα δωμάτιο με μια τεράστια οθόνη προϊόντων SKKN.

Ωστόσο, αυτά δεν ήταν τα πιο συναρπαστικά μέρη της περιοδείας της Kim Kardashian

Η 43χρονη παρουσίασε επίσης ένα τρισδιάστατο μοντέλο του εγκεφάλου της και το ιδιωτικό της τζετ, το οποίο κάθονταν στο γραφείο της.

Η επιχειρηματίας ανέβασε επίσης τον πήχη όταν πρόκειται για χώρους γραφείων διασημοτήτων, καθώς αποκάλυψε ένα κρεβάτι σολάριουμ.

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ ΚαρντάσιανΗ δημιουργός της σειράς περιποίησης δέρματος φάνηκε να συμμετέχει στην τάση του viral trend για να αποκαλύψει ότι κυκλοφορεί 15 αποχρώσεις κραγιόν μέσω της SKKN BY KIM, δείχνοντας για λίγο τη συλλογή στο τέλος του κλιπ

Η Kardashian χαρακτηρίστηκε ως «εμβληματική» από τους followers της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να χορτάσουν το περιεχόμενό της.

«Θέλω να γίνω η Kim Kardashian όταν μεγαλώσω», είπε ένα άτομο.

«Φαντάσου να είσαι η Kim Kardashian, omg», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Το στόμα μου έπεσε κυριολεκτικά», φώναξε ένας άλλος.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Kardashian κυκλοφόρησε το SKKM , το οποίο αρχικά ξεκίνησε ως μια τελετουργία περιποίησης δέρματος εννέα προϊόντων, τον Ιούνιο του 2022 .

Εκείνη την εποχή, η μαμά τεσσάρων παιδιών παραδέχτηκε ότι ο πρώην σύζυγός της, Kanye West, συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη των προϊόντων καθώς βρήκε το εμπορικό σήμα και τα σφαιρικά και κυλινδρικά σχήματα συσκευασίας των ειδών ομορφιάς.

Εκτός από τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της, η Kardashian είναι επίσης  ιδιοκτήτρια των ρούχων SKIMS.

Δείτε το βίντεο

@kimkardashian♬ original sound – Kim Kardashian

Δείτε πως ήταν η Kim Kardashian στα 16 της χρόνια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαμαλάκης: Τα νεότερα για την υγεία του – «Κοντεύω»

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο: “Το όνειρο για την κατάκτηση ενός Μουντιάλ τελείωσε”

Her News

Angelina Jolie: Θυμάται τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο & προτρέπει τις γυναίκες να φροντίσουν τον εαυτό τους

HerNews ka