HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Αυτό είναι το look που φόρεσε για να καθίσει δίπλα στην Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

Η Bianca Censori φόρεσε ένα ακόμη από τα διακριτικά της σύνολα χωρίς παντελόνι καθώς παρευρέθηκε στο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ «Vultures» του συζύγου της Kanye West στο Σαν Φρανσίσκο το βράδυ της Τετάρτης και η πρώην σύζυγος του ράπερ, Kim Kardashian έδωσε επίσης το παρών.

Η 29χρονη αρχιτέκτονας συναντήθηκε με την Kim Kardashian για πρώτη φορά δημόσια καθώς φόρεσε ένα φανελάκι σε απαλή ροζ απόχρωση διακοσμημένο με λευκούς φιόγκους και κρεμαστές ζώνες από καλτσοδέτα.Bianca Censori

Kim Kardashian και Bianca CensoriΠόζαρε για μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Kanye West στα Instagram Story του πριν από το σόου, οι οποίες έδωσαν στους θαυμαστές μια ματιά στο πίσω μέρος της ροζ μπλούζας της με χαμηλή πλάτη, που έδενε με λευκό κορδόνι και είχε δύο ακόμη ζώνες καλτσοδέτας με φιόγκο.

Το μοντέλο συνδύασε το φανελάκι με ένα λευκό δαντελένιο καλσόν και χωρίς εσώρουχο.

Η Censori – η οποία παντρεύτηκε τον ράπερ το 2022 – φόρεσε ένα ζευγάρι μυτερές γόβες Prada με το σύνολό της και είχε τα μαλλιά της στο συνηθισμένο της hairstyle.

Bianca Censori

Bianca CensoriΚατευθύνθηκε στο πάρτι ακρόασης για το νέο άλμπουμ του συζύγου της, “Vultures”, αργότερα μέσα στην ημέρα, δίπλα στην Kim Kardashian η οποία ήταν ντυμένη στα μαύρα.

Μαζί τους ήταν ο 8χρονος γιος του West και της Kardashian, Saint West, καθώς καμάρωναν τη μεγαλύτερη αδερφή North West, 10 ετών, η οποία εμφανίζεται στο κομμάτι του Ye’s “Talking”.

Η σταρ των “Kardashians” μοιράστηκε μερικά πλάνα της κόρης της στα Instagram Story της την Τετάρτη το βράδυ, συμπεριλαμβανομένης της γλυκιάς αντίδρασης του Saint όταν είδε τη μεγάλη του αδερφή στη σκηνή.

βορειοδυτικά

Kim Kardashian, Kanye West, Saint West, Psalm West, Chicago West, North WestΧοροπηδούσε και τραγουδούσε καθώς η North – η οποία ανακοίνωσε το πρώτο της άλμπουμ, “Elementary School Dropout”, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα – έπαιζε στο Chase Center με μαύρο μπλουζάκι και γούνινο καπέλο.

Ενώ η Censori δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια με την πρώην σύζυγο του συζύγου της μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, έχει περάσει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της Kardashian, ενώ πρόσφατα πήγε στη North για μια έξοδο γρήγορου φαγητού στο Παρίσι και κουβαλούσε στην αγκαλιά της την 6χρονη Chicago σε μια εκδήλωση άλμπουμ τον Δεκεμβριο.Kim Kardashian και Bianca CensoriΚαι φαίνεται ότι η οικογένεια West θα μπορούσε να επεκταθεί σύντομα αφού ο φίλος του τραγουδιστή των “Flashing Lights” Justin LaBoy  μοιράστηκε μια πρόβλεψη με το TMZ  αυτή την εβδομάδα.

«Νομίζω ότι θα κάνουν ένα σωρό μωρά», είπε στο μέσο ενημέρωσης.

Σοκάρει τους θαυμαστές η Kim Kardashian: Δίπλα δίπλα με την Bianca Censori στο πάρτι του Kanye West (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Αποκαλύπτει γιατί η πρόταση γάμου στην γυναίκα του ήταν “καταστροφική”

HerNews ka

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί απουσίαζε από το βίντεο διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;

HerNews ka

Μαρία Μενούνος: Περιμένει το πρώτο της παιδί μετά από 10 χρόνια προσπαθειών

Her News