HerNews.gr
Health

Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου: Με αυτόν τον τρόπο θα κοιμάστε πιο ξεκούραστα με τον σύντροφο σας

Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου

Είναι αλήθεια ότι η Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου έχει κερδίσει ολοένα και περισσότερο κοινό, και απευθύνεται σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ύπνου.

Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου

Στην ουσία, η μέθοδος αυτή προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν όταν δύο άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις ύπνου μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι.

Τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα ,όπως το ροχαλητό, το παραμιλητό ή το διαφορετικό επίπεδο άνεσης μπορούν να επωφεληθούν από τη Σκανδιναβική Μέθοδο Ύπνου. Ακόμη, αντί να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, η μέθοδος προτείνει τη χρήση δύο ξεχωριστών κρεβατιών που τοποθετούνται δίπλα-δίπλα. Παράλληλα, αυτό επιτρέπει στο κάθε άτομο να προσαρμόζει το κρεβάτι του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Tαυτόχρονα, διατηρεί την κοινωνική σύνδεση με τον σύντροφο.

΅ η προσέγγιση συμβάλλει στο να αποφύγει ένα ζευγάρι τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω διαφορετικών ύπνων και ανάγκες. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα για έναν πιο ήρεμο ύπνο.

Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου

Συμβουλές για τη Σκανδιναβική Μέθοδο Ύπνου:

  1. Επιλογή Κουβερτών: Επιλέξτε κουβέρτες που θα σας διατηρούν ζεστούς κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εάν γνωρίζετε ότι συνήθως ζεσταίνεστε το βράδυ, προτιμήστε μια ελαφριά κουβέρτα αντί για μια βαριά.
  2. Διάταξη Κουβερτών: Επιλέξτε κουβέρτες με παρόμοιο βάρος και τοποθετήστε τις τακτοποιημένες δίπλα-δίπλα για μια ισορροπημένη και άνετη κάλυψη.

Πιθανές Παγίδες: Ένα πιθανό μειονέκτημα αυτής της μεθόδου ύπνου είναι η δυσκολία στην… αγκαλιά. Αν εσείς και ο σύντροφός σας προτιμάτε να κοιμάστε κοντά, η Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Ωστόσο, αν επιθυμείτε να διατηρήσετε την κοντινή αίσθηση μεταξύ σας, αυτή η μέθοδος σίγουρα δεν θα σας περιορίσει.

Σεξ και ύπνος: Πώς το ένα βοηθάει το άλλο;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Με αυτές τις εναλλακτικές δραστηριότητες θα λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλός σου

Her News b

Dry January: Πώς θα αλλάξει η ζωή σου αν κόψεις το αλκοόλ για ένα μήνα

Her News

Χαλαρωτικό Μπάνιο: Οι τρόποι που θα το πετύχεις

Her News b