HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανησυχεί για την «αλήθεια» της υγείας της

Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα Τσαρλς Σπένσερ μίλησε για τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το πού βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον μετά την «σχεδιασμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα».

«Ανησυχώ για το τι συνέβη στην αλήθεια», είπε ο Τσαρλς Σπένσερ 59 ετών, την Κυριακή στο BBC.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία είναι σύζυγος του ανιψιού του Σπένσερ, πρίγκιπα Ουίλιαμ, έχει γίνει αντικείμενο φημών στο διαδίκτυο από τότε που έκανε ένα διάλειμμα από τα βασιλικά της καθήκοντα τον Ιανουάριο.Τσαρλς ΣπένσερΑφού η Κέιτ Μίντλετον εντοπίστηκε σε μια θολή φωτογραφία που τραβήχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, οι βασιλικοί παρατηρητές άρχισαν να εικάζουν ότι η εικόνα είχε υποστεί Photoshop.

Στη συνέχεια, όταν δημοσίευσε μια «αλλαγμένη» φωτογραφία της ίδιας και των τριών παιδιών που μοιράζεται με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στις 10 Μαρτίου, οι φήμες για την ευημερία της έφτασαν στο αποκορύφωμα.

Η Μίντλετον παραδέχτηκε αργότερα ότι επιμελήθηκε την εικόνα και ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε στην αρχική του δήλωση μετά την επέμβαση ότι η πριγκίπισσα δεν θα έκανε δημόσιες εμφανίσεις μέχρι «μετά το Πάσχα», το ευρύ κοινό ανησυχεί περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει.

Αργά το βράδυ ο παρουσιαστής του talk show Τζον Όλιβερ αστειεύτηκε ότι η Κέιτ μπορεί να «πέθανε» και το παλάτι προσπαθεί να το καλύψει.

Ο Σπένσερ συνέκρινε το τρέχον επίπεδο της «διαδικτυακής συνωμοσίας» με την «εισβολή στον Τύπο» γύρω από τον θάνατο της αδελφής του πριγκίπισσας Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ ΜίντλετονΗ πρώην σύζυγος του βασιλιά Καρόλου Γ’ ήταν 36 ετών όταν πέθανε σε θανατηφόρο τροχαίο τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι, αφού κυνηγήθηκε σε ένα τούνελ από παπαράτσι.

«Νομίζω ότι ήταν πιο επικίνδυνο τότε», είπε ο Σπένσερ.

«Αν κοιτάξω πίσω στο ’97 και τον θάνατο της Νταϊάνα, νομίζω ότι ήταν τόσο σοκαριστικό, η περίσταση του θανάτου της ήταν τόσο σοκαριστική, που έκανε τη βιομηχανία που υποστηρίζει τους παπαράτσι να εξετάσει πραγματικά πιο προσεκτικά τι μπορούσε και τι δεν μπορούσε να κάνει».

«Όχι επειδή είχαν ηθική κρίση, αλλά επειδή ήταν απαράδεκτη από το κοινό».Το Παλάτι του Κένσινγκτον και η Μίντλετον δεν έχουν ασχοληθεί συγκεκριμένα με τις θεωρίες που περιβάλλουν το πού βρίσκεται. Ωστόσο, μια πρόσφατη έκθεση ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον πιθανότατα θα μιλήσει για τις εκτεταμένες ανησυχίες για την υγεία και την ευημερία της όταν επιστρέψει στο δημόσιο καθήκον μετά τις 31 Μαρτίου.

«Μπορώ να δω έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα μπορεί να συζητά την ανάρρωσή της στα δημόσια καθήκοντά της», είπε μια βασιλική πηγή στους Sunday Times το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας ότι αυτή και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι «στον πιο ανοιχτό τους εαυτό» όταν αλληλεπιδρούν με μέλη του δημοσίου.

«Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε», πρόσθεσε η πηγή, ενώ σημείωσε ότι θα μιλήσουν μόνο όταν «αισθανθούν» έτοιμοι.

Προσπαθεί να δώσει τέλος στις φήμες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεύτερη αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: Στην αγκαλιά του πρώην της μετά από 12 χρόνια

Her News

Ισπανία: Άγρια επίθεση ταύρου σε διάσημο ταυρομάχο – Τον κάρφωσε με τα κέρατά του

HerNews ka

QatarGate: Η Εύα Καϊλή γνώριζε για τα χρήματα – Νέα στοιχεία για τις καταθέσεις της ίδιας και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Her News