HerNews.gr
Social News

Halle Bailey: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα – Η φωτογραφία με τον γιό της μετά από τη μυστική εγκυμοσύνη!

Εκπληξη! Η Halle Bailey έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η σταρ της «Μικρής Γοργόνας» ανακοίνωσε τον ερχομό του μωρού της, που ονομάζεται Halo, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου που έδειχνε τον εαυτό της να κρατά το χέρι του μικρού της αγοριού.

Ένα χρυσό βραχιόλι με χαραγμένο το «Halo» γύρω από τον καρπό του νεογέννητου επιβεβαίωσε το όνομά του.

«Αν και είμαστε λίγες μέρες στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να έχει κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου. Ο κόσμος είναι απελπισμένος να σε γνωρίσει», έγραψε στην τρυφερή ανάρτησή της η Halle Bailey.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

Ο επί χρόνια φίλος της, ο ράπερ DDG, μοιράστηκε επίσης τα συναρπαστικά νέα στη σελίδα του στο Instagram με την ίδια φωτογραφία.

«Η μεγαλύτερη ευλογία μου με διαφορά γιος γιος… δεν ήμουν ποτέ τόσο ερωτευμένος, baby halo», έγραψε στη λεζάντα.

Η ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε ποτέ την εγκυμοσύνη της παρά τους μήνες εικασιών, εξου και το μικρό της αστείο στο τέλος της ανακοίνωσής της.

Είπε ακόμη και στους θαυμαστές να «την αφήσουν ήσυχη» σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μοιράστηκε τον Νοέμβριο του 2023 αφού κάποιος σχολίασε ότι έχει «μύτη εγκυμοσύνης».

Χάλι Μπέιλι

Οι προβλέψεις ήρθαν στο προσκήνιο τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν η Bailey, 23 ετών, παρακολούθησε τα MTV VMA με ένα πορτοκαλί φόρεμα που έκρυβε το στομάχι της.

«Η Halle έμεινε μακριά από το ροζ χαλί για να μην φωτογραφηθεί και όταν ήταν μέσα, είχε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που έδινε αγκαλιές και σε ποιον τις έδινε», είπε στο Page Six ένας από τους γνώστες της εποχής.

 «Διατηρούσε απόσταση όταν κάποιος πλησίαζε πολύ και έδωσε περισσότερες χειραψίες από τις συνήθεις διαρκείς αγκαλιές της».

Η Halle συνέχισε να κρύβεται στην πλατφόρμα τις εβδομάδες που ακολούθησαν, από το να ποζάρει με δημιουργικές οπτικές γωνίες στα social media μέχρι να φοράει μπλέιζερ.

Οι θαυμαστές την παρακαλούσαν να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέχρι να περπατήσει στο χαλί στα βραβεία Glamour Women of the Year του Λονδίνου με τον σύντροφό της με ένα έξτρα φαρδύ φόρεμα τον Οκτώβριο του 2023.

Φόρεσε ένα παρόμοιο ολόσωμο φόρεμα στην πρεμιέρα του “The Color Purple” στις αρχές Δεκεμβρίου 2023.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: Ξέσπασε εξαιτίας των σχολίων που δέχεται για την εγκυμοσύνη της

HerNewskl

Άννα Μπεζάν: “Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα”

HerNewskl

Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει στο νέο πλατό της εκπομπής της

HerNewskl