HerNews.gr
Μόδα

Λόρεν Σάντσεζ: Πλήρωσε 5.000 δολάρια για τσάντα σε σχήμα πυραύλου

Η Λόρεν Σάντσεζ αποφάσισε να ανταλλάξει τη νέα της goth αισθητική με κάτι πιο πολύχρωμο ενώ γιόρταζε τα γενέθλια του αρραβωνιαστικού της Τζεφ Μπέζος.

Μοιράζοντας μερικές φωτογραφίες στο Instagram, η Λόρεν Σάντσεζ έδωσε στους ακόλουθούς της μια ματιά στη διαδικασία προετοιμασίας της πριν από τα 60ά γενέθλια του ιδρυτή της Amazon.

Και στις τρεις φωτογραφίες, η Σάντσεζ φαινόταν να ποζάρει με ένα αστραφτερό, κόκκινο φόρεμα, το οποίο περιλάμβανε μερικά κοψίματα κάτω από το μπούστο.

Η Lauren Sánchez φορά κόκκινο φόρεμα για τα 60ά γενέθλια του Jeff Bezos

«Η προετοιμασία είναι μερικές φορές το καλύτερο μέρος της νύχτας», έγραψε η πιλότος του ελικοπτέρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη συνέχεια έδωσε τα εύσημα στη σχεδιάστρια πίσω από το φλογερό φόρεμα, Laura Basci, ευχαριστώντας την που «δημιούργησε αυτό το απίστευτο φόρεμα για μια τόσο ξεχωριστή βραδιά».

Και ήταν ένα απίστευτο φόρεμα, πράγματι. Το διακοσμημένο κομμάτι απαιτούσε πάνω από 800 ώρες επεξεργασίας με χάντρες κατά τη διαδικασία σχεδιασμού, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της μάρκας.

Και διατήρησε τη λάμψη της με μια πολύ συμβολική τσάντα σε σχήμα πυραύλου καλυμμένο με κρύσταλλο από την Judith Leiber (4.995 δολαρίων), μια αναφορά στην αεροδιαστημική εταιρεία Blue Origin του Bezos.

Η Lauren Sánchez φορά κόκκινο φόρεμα για τα 60ά γενέθλια του Jeff Bezos

Φυσικά, ο δισεκατομμυριούχος εστίασε για πρώτη φορά στον “ουρανό” το 2021, όταν έκανε ένα γρήγορο ταξίδι 10 λεπτών στο διάστημα με τον μικρότερο αδερφό του Μαρκ και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει έξι συνολικά πτήσεις.

Από την πλευρά της, η Λόρεν Σάντσεζ είπε στη Wall Street Journal το 2023 ότι σχεδιάζει να ηγηθεί μιας αποστολής διαστημικής πτήσης αποκλειστικά για γυναίκες κάποια στιγμή φέτος.

Όπως ήταν φυσικό, η Σάντσεζ και η ομάδα της αποφάσισαν να αφήσουν το αστραφτερό φόρεμα και το αξεσουάρ να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να διατηρήσουν την υπόλοιπη εμφάνισή της κάπως απλή.

Είχε τα μαλλιά της σε ογκώδεις κυματισμούς και επέλεξε ουδέτερο μακιγιάζ για τη βραδιά, φτιάχνοντας τα πράγματα με απαλά ροζ χείλη.

Η Lauren Sánchez φορά κόκκινο φόρεμα για τα 60ά γενέθλια του Jeff Bezos

Φυσικά, η 54χρονη δεν είναι πρώτη φορά που κάνει εντύπωση με τα ντυσίματά της. Τιμήθηκε στα 21α Annual Living Legends of Aviation Awards το Σαββατοκύριακο, φορώντας ένα λαμπερό μαύρο στράπλες φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα γάντια μέχρι τον αγκώνα.

Γιόρτασε τα δικά της γενέθλια στο Σεντ Μπαρτς τον περασμένο μήνα, φορώντας ένα άλλο καυτό φόρεμα στο γιοτ του Μπέζος και χορεύοντας στα τραπέζια ενός διάσημου εστιατορίου με φίλους.Η Lauren Sánchez με τον Jeff Bezos

Το ζευγάρι επέστρεψε πρόσφατα από το Μιλάνο, όπου παρακολούθησαν τον γιο της Σάντσεζ, να κάνει το ντεμπούτο του στην πασαρέλα στην επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana.

Λόρεν Σάντσεζ: Άλλαξε εμφάνιση για τα γενέθλια του Τζεφ Μπέζος και δέχτηκε κριτική στα social media

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο

Her News

Chiara Ferragni: Μας παρουσιάζει το ultra feminine παπούτσι Shake της Louis Vuitton

Her News

Fashion Week: Τα εντυπωσιακά hair cuts που λατρέψαμε

Her News b