HerNews.gr
Μόδα

Funtasy: Η νέα collection της Pretty Ballerinas μόλις έφτασε!

Funtasy – It’s fun. It’s paradise… Αυτό το καλοκαίρι, η Pretty Ballerinas εμπνέεται από την αίσθηση της φαντασίας σε αντίθεση με τα όνειρα της πραγματικότητας και την αίσθηση ενός εναλλακτικού σύμπαντος.undefinedΗ συλλογή Pretty Ballerinas  αγκαλιάζει τη μαγεία και την ψευδαίσθηση των παραμυθιών και τις μεταφράζει σε υφές, θηλυκές σιλουέτες, ζωντανά χρώματα και prints για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν.

undefined

Έχει, επίσης, προσθέσει νέα στυλ στις κλασικές και διαχρονικές μπαλαρίνες για μια μοναδική ανανέωση της γκαρνταρόμπα σας! undefinedΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Για όσες ονειρεύονται ένα παραμύθι ή επιθυμούν να δραπετεύσουν από την πολυάσχολη πόλη στην όμορφη εξοχή, αυτή η συλλογή της Pretty Ballerinas  ενσαρκώνει τη φύση μέσα από χειροποίητα υλικά, γήινους τόνους και ουδέτερα χρώματα.undefinedΠεριλαμβάνουν διακοσμητικά στοιχεία όπως αλυσίδες, κρύσταλλα, λουλούδια, αγκράφες και οργανικά σχήματα. Η αντίθεση αυτών των μαλακών και τολμηρών υλικών σχετίζονται με τα διαφορετικά στοιχεία της φύσης.

undefined

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ

Η χρήση του ρομαντισμού και της κομψότητας μεταφράζεται μέσω μαργαριταρένιους τόνους, ιριδίζουσα λάμψη, παστέλ αποχρώσεις. Αυτές οι επιρροές επιτυγχάνονται με την προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων, με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών για τη δημιουργία λουλουδιών και άλλα φανταστικά εφέ, όπως η ουρά της γοργόνας. undefined

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Τα κλασικά μοντέλα έχουν ανανεωθεί με σχοινί, φιογκάκια, φούντες και έντονα χρώματα παραμένοντας πιστά στην κληρονομιά της μάρκας.

Το Funtasy είναι μια πρόσκληση για τα όνειρα της ημέρας και ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το διασκεδαστικό και θηλυκό σύμπαν της Pretty Ballerina!

undefined undefined
undefined

Ανακαλύψτε τη «funtastic» συλλογή της Pretty Ballerina πατώντας ΕΔΩ!

www.idil.gr

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φόρεμα: Τα πιο σημαντικά στυλιστικά tips για κάθε γυναίκα

Her News b

Billie Elish: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που έκανε ο οίκος Gucci

HerNewskl

Cardi B: Αποτίει φόρο τιμής στον Paco Rabanne φορώντας φόρεμα του οίκου μόδας του για τα Grammy

HerNews ka