HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Υιοθέτησε την τάση του graphic liner

Ariana Grande

Η Ariana Grande είναι όχι μόνο ταλαντούχα, αλλά και ένα beauty icon. Δημιούργησε ένα προσωπικό look που αντιγράφουν εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον πλανήτη. Η ψηλή αλογοουρά της και το winged liner αποτελούν δύο λεπτομέρειες που θεωρούνται πλέον εμβληματικές και σήμα κατατεθέν της.

Ariana Grande

Σίγουρα, υπάρχουν και στιγμές που ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα, τολμώντας να βάψει τα μαλλιά της ξανθά. Eπίσης, είχε υιοθετήσει eye makeup look που γίνονται viral. Ποιο είναι το πιο χαρακτηριστικό της παράδειγμα που όλες αγαπήσαμε; Φυσικά, το μαύρο eyeliner.

Ariana Grande: Υιοθέτησε την τάση του graphic liner

Η Ash K Holm, celebrity make-up artist, δημιούργησε ένα συναρπαστικό graphic liner που αποτελεί πραγματικό έργο τέχνης. Το στυλ είναι graphic και ταυτόχρονα floating, με δύο λεπτές γραμμές που συναντιούνται στην εξωτερική γωνία του ματιού και επεκτείνονται πολύ έξω από την άκρη των φρυδιών, αφήνοντας ένα κενό στο κέντρο του βλεφάρου.

Στη συνέχεια, τοποθέτησε ένα υπέροχο μαύρο eyeliner για το περίγραμμα και μια μπορντό απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αξίζει ένα μεγάλο “ναι”.

Ariana Grande

Και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια μικρή αναδρομή σε ένα προηγούμενο makeup look της.
 

Σε ένα video για την ενότητα Beauty Secrets του Vogue,  η Ariana Grande  έδωσε ένα makeup tip. Πιο συγκεκριμένα έδειξε στους followers και τους θαυμαστές της πώς δημιουργεί μόνη της το εμβληματικό της μακιγιάζ look. Επίσης, όσον αφορά τη λάμψη, έχει ένα μικρό μυστικό: τονίζει τη μύτη της με highlighter.

Τέλος, άπλωσε με μικρή, κοφτή κίνηση το προϊόν από τη δική της σειρά R.E.M. στη μύτη της, δημιουργεί ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα. Είναι μια απλή και γρήγορη τεχνική που προσθέτει λάμψη σε ολόκληρο το πρόσωπο της.

Ariana Grande

Ariana Grande: Mε αυτόν τον τρόπο δημιουργεί λάμψη στο πρόσωπο της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαύρα στίγματα: Η λύση για κάθε σημείο του προσώπου

Her News b

Selena Gomez: Φέρνει ως νέα τάση στο μανικιούρ τη φυσικότητα!

HerNewskl

Kylie Jenner: Υιοθέτησε τη νέα τάση στο ανοιξιάτικο γαλλικό μανικιούρ

HerNewskl