HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna – A$AP Rocky: Συναντήθηκαν με τον Emmanuel Macron

Η Rihanna εθεάθη να φεύγει από το παλάτι των Ηλυσίων με τον A$AP Rocky μετά από συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron την Τετάρτη.

Το ζευγάρι ντύθηκε συντηρητικά για τη συνάντηση, φορώντας ασορτί μαύρα δερμάτινα παλτό. Η Rihanna φόρεσε το εξωτερικό ένδυμα πάνω από ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο σε συνδυασμό με γόβες μέχρι τον αστράγαλο.

 Ο ράπερ φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά με γραβάτα με σχέδια κάτω από ένα καφέ πουλόβερ και ένα μαύρο παντελόνι για την εμφάνισή του. Το look ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ με αλυσίδα και γυαλιά ηλίου.

Αν και ο λόγος της επίσκεψής τους δεν έχει αποκαλυφθεί, η Rihanna συναντήθηκε προηγουμένως με τον Macron τον Ιούλιο του 2017 για να συζητήσουν τη διεθνή χρηματοδότηση της χώρας για την εκπαίδευση. 

Η συνάντηση έλαβε χώρα ένα μήνα αφότου επικοινώνησε δημόσια μαζί του στο X , παλαιότερα γνωστό ως Twitter, σχετικά με την υποστήριξή της στον σκοπό.Η Rihanna παρευρέθηκε στη συνάντηση του 2017 με κομψά επαγγελματικά ρούχα, συμπεριλαμβανομένου ενός oversized navy παλτό, ασορτί γκρι πουλόβερ και ίσιο παντελόνι.

Ο Emmanuel Macron και η Rihanna επανενώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 για να πρωτοστατήσουν σε ένα συνέδριο στο Ντακάρ της Σενεγάλης, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την εκπαίδευση στις αναπτυσσόμενες χώρες.

η Ριάνα και ο πρόεδρος Μακρόν

«Αισθάνομαι έντονα ότι όλα τα παιδιά παντού πρέπει να έχουν την ευκαιρία μιας ποιοτικής εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω τη συνεργασία του Ιδρύματος Clara Lionel με ηγέτες υπεράσπισης της εκπαίδευσης όπως η Παγκόσμια Συνεργασία για την Εκπαίδευση και ο Παγκόσμιος Πολίτης. Δουλεύοντας μαζί, ξέρω ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας και να διασφαλίσουμε ότι εκατομμύρια παιδιά αποκτούν πρόσβαση στην εκπαίδευση παγκοσμίως», είπε σε μια δήλωση τύπου.

Η τελευταία συνάντηση της Rihanna έρχεται λίγες μέρες αφότου παρευρέθηκε στο σόου Dior Haute Couture στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τη Δευτέρα, φορώντας ένα μαύρο σακάκι με ζώνη με φούστα και λευκές γόβες. Στην εκδήλωση, έπεσε στη Νάταλι Πόρτμαν , με την οποία μοιράστηκε μια γλυκιά αλληλεπίδραση σε ένα βίντεο που κοινοποίησε η  Bustle στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bustle (@bustle)

Rihanna: H πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα του οίκου Dior

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: Τι είναι τα «UFO» που εμφανίστηκαν στον ουρανό – Οι επιστήμονες απαντούν

Her News

Σοφία Βεργκάρα: Άφησε τον Τζο Μανγκανιέλο να κρατήσει τον σκύλο τους εν μέσω διαζυγίου καθώς «την μισεί»

HerNews ka

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν «έσκισαν» τα χαρτιά του διαζυγίου τους

Her News b