HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που αποκάλυψε τη διάγνωσή του ενώ η Κέιτ την κράτησε κρυφή

Οι ανακοινώσεις υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου ήρθαν μέσα σε λίγες ώρες η μία από την άλλη, αλλά με μερικές σημαντικές διαφορές.

Μέσα σε δύο ώρες αφότου το Παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε την «σχεδιασμένη επέμβαση στην κοιλιά» της πριγκίπισσας Κέιτ στις 17 Ιανουαρίου, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε επέμβαση για διευρυμένο προστάτη — νέα που αποκάλυψε για να εμπνεύσει άλλους άνδρες να συμβουλευτούν τους γιατρούς τους.

Μια διορθωτική διαδικασία για την καλοήθης κατάσταση έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, οδηγώντας σε προσωρινή αναβολή των δημοσίων δεσμεύσεών του. 

Ενώ τα νέα για την υγεία της Κέιτ αποκαλύφθηκαν μόνο μετά την επέμβαση της, η ανακοίνωση του βασιλιά ήρθε πριν από την προγραμματισμένη επέμβαση.

«Ήταν λογικό να είμαστε πιο ανοιχτοί σχετικά με αυτό, γιατί διαφορετικά, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σκέφτονταν το χειρότερο», λέει στο PEOPLE αποκλειστικά  ένας από τους γνώστες του παλατιού.

Ως μονάρχης, η κατάσταση της υγείας του Καρόλου έχει μεγάλη σημασία. Και η απόφασή του να τονίσει τη διάγνωσή του έχει ήδη επηρεάσει: η ανακοίνωσή του την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε αύξηση 1.000% στις αναζητήσεις σχετικά με τη διεύρυνση του προστάτη στον ιστότοπο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε τη διαφάνεια σχετικά με τη διάγνωσή του, η πριγκίπισσα Κέιτ, επέλεξε τη διακριτικότητα, εκφράζοντας την «επιθυμία να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα» για τα μικρά παιδιά της, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις, σύμφωνα με το γραφείο της.κάλυψη ανθρώπων της kate MiddletonΑν και η προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά της πριγκίπισσας Κέιτ κρίθηκε επιτυχημένη και λέγεται ότι «τα πάει καλά » από μια βασιλική πηγή, η παραμονή της στο νοσοκομείο 10 έως 14 ημέρες και η αναμενόμενη τρίμηνη ανάκαμψη στο σπίτι έχουν εγείρει ανησυχίες. Το παλάτι δεν έχει αποκαλύψει τη φύση της κατάστασής της, αλλά έχει ενημερώσει ότι είναι μη καρκινική.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και ότι επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού.

Όσοι είναι κοντά στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας λένε ότι η οικογενειακή ζωή είναι η προτεραιότητα του ζευγαριού. Δημόσιες υποχρεώσεις και ταξίδια προγραμματισμένα γύρω από τα τρία παιδιά τους και τις σχολικές τους διακοπές. Η σημερινή κατάσταση δεν είναι διαφορετική.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καθάρισε το ημερολόγιό του για να είναι στο πλευρό της πριγκίπισσας Κέιτ και να υποστηρίξει την οικογένειά τους (φωτογραφήθηκε οδηγώντας από το νοσοκομείο μετά από μια επίσκεψη στις 18 Ιανουαρίου) και δεν αναμένεται να ξαναρχίσει τα δημόσια καθήκοντά του παρά αρκετές ημέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι. 

Θα φροντίσει τα παιδιά μαζί με την μακροχρόνια νταντά Maria Teresa Turrion Borrallo και θα βοηθήσει με τις παραλαβές και τις αποχωρήσεις από το σχολείο. 

Η πριγκίπισσα της σιωπής: Πως η Κέιτ έκρυψε το πρόβλημα υγείας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έτοιμο το Ισραήλ να ισοπεδώσει τη Γάζα – Αντίστροφη μέτρηση για την Χαμάς

HerNews ka

Shannen Doherty: Η καρκινοπαθής ηθοποιός προετοιμάζεται για τον θάνατό της με κίνηση που ανατριχιάζει

HerNews ka

Miss AI: Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης με έπαθλο 13.000 δολάρια

HerNews ka