HerNews.gr
Διεθνή

Η πριγκίπισσα της σιωπής: Πως η Κέιτ έκρυψε το πρόβλημα υγείας της

Kate Middleton

Το Παλάτι του Κένσινγκτον περιέγραψε την πρόσφατη επέμβαση στην κοιλιά της Κέιτ Μίντλετον ως «προγραμματισμένη», αλλά ακόμη και όσοι βρίσκονται πιο κοντά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είχαν ιδέα γι ‘αυτό.

Το People ανέφερε την Τετάρτη ότι «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με την Κέιτ Μίντλετον πριν από τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου, με πηγές να λένε ότι η είδηση ​​«προκάλεσε έκπληξη» σε οικογενειακούς φίλους καθώς και σε άτομα που «εργάζονται στενά» με τους βασιλικούς.

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου, όταν μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, πήραν τα τρία παιδιά τους , τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις σε μια χριστουγεννιάτικη εκκλησία.

Ωστόσο, το περιοδικό ανέφερε ότι η πριγκίπισσα φαινόταν μια χαρά στις 9 Ιανουαρίου όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Windsor της Αγγλίας.

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, το παλάτι ανακοίνωσε στον κόσμο ότι η μελλοντική βασίλισσα είχε υποβληθεί αθόρυβα σε μια «επιτυχή» εγχείρηση —η οποία η Page Six κατανοεί ότι ήταν «μείζονα» αλλά δεν σχετίζεται με τον καρκίνο— και θα παρέμενε στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες «Πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε επίσης ότι η Μίντλετον «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα», αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σεβόμενος το απόρρητό της.

«Είναι σε υπέροχα χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι», είπε μια πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι στο People, σημειώνοντας ότι οι γονείς της πριγκίπισσας, Μάικλ Μίντλετον και Κάρολ Μίντλετον, «θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν επιστρέψει πίσω στο Windsor για να αναρρώσει».

Ένας γνώστης της βασιλικής οικογένειας είπε στο Page Six ότι ο Γουίλιαμ θα αναβάλει επίσης τις επίσημες εμφανίσεις του για να φροντίσει τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, φωτογραφήθηκε να επισκέπτεται την Κέιτ στο νοσοκομείο στις 18 Ιανουαρίου.

Η πρώην δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είναι το μόνο ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που αυτή τη στιγμή είναι εκτός για την καταμέτρηση.

Λιγότερο από δύο ώρες αφότου η νοσηλεία της Κέιτ έγινε πρωτοσέλιδο, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα υποβληθεί σε «διορθωτική διαδικασία» για τη διόγκωση του προστάτη , αναγκάζοντάς τον να καθυστερήσει και τις δημόσιες δεσμεύσεις του «για σύντομο χρονικό διάστημα».

Κέιτ Μίντλετον: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Yψηλός πληθωρισμός: Παιδιά σε όλο τον κόσμο πηγαίνουν νηστικά για ύπνο, σύμφωνα με έρευνα

HerNews ka

Συρία: Το μωρό που γεννήθηκε στα χαλάσματα του σεισμού μεταφέρθηκε σε μυστική τοποθεσία εν μέσω φόβων απαγωγής του

HerNews ka

Μπρίτνει Σπίαρς: «Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα»

Her News b