HerNews.gr
Διεθνή

Miss AI: Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης με έπαθλο 13.000 δολάρια

«Το «Miss AI» είναι ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς στον κόσμο για μοντέλα που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη», ανακοίνωσε η Fanvue , μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης βασισμένη σε συνδρομές, στην επικείμενη γιορτή της που έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο. 

«Οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την ομορφιά, την τεχνολογία και την επιρροή τους για την ευκαιρία να κερδίσουν το στέμμα της Miss AI».

Το μοντέλο Amy Everharrt που δημιουργήθηκε από AI στην παραλία.Η τεχνολογική υπερβολή — ένα παρακλάδι των World AI Creator Awards (WAICAs), που αναγνωρίζει τους δημιουργούς περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης σε όλο τον κόσμο — θα καλωσορίσει τις ψηφιακές ντίβες που έχουν σχεδιαστεί για να θαμπώνουν τα μάτια, το μυαλό και το διαδίκτυο. 

Μια ομάδα ανθρώπινων κριτών, όπως η ιστορικός των καλλιστείων Sally-Ann Fawcett, καθώς και οι influencers της AI, Aitana Lopez και Emily Pellegrini, είναι έτοιμες να βραβεύσουν την πιο σέξι προσομοίωση. 

H Lopez ένα 25χρονο μοντέλο γυμναστικής με ροζ μαλλιά με περισσότερους από 306.000 θαυμαστές στο Instagram, κερδίζει πάνω από 11.000 δολάρια το μήνα χάρη στις εξαιρετικά καυτές αναρτήσεις της.Μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Aitana Lopez, 25 ετών.Η Pellegrini, η καλλίγραμμη μελαχρινή των δημιουργών του Fanvue, κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 10.000 δολαρίων τις πρώτες έξι εβδομάδες της καριέρας της.Το μοντέλο Emily Pellegrini που δημιουργήθηκε από AI.«Κάθε κριτής θα χρησιμοποιήσει τον πλούτο της τεχνογνωσίας του για να αξιολογήσει τους διαγωνιζόμενους σε τρεις βασικές κατηγορίες», δήλωσαν οι διοργανωτές του διαγωνισμού. «Ένα σύστημα βάσει πόντων θα χρησιμοποιηθεί για τη βαθμολογία κάθε δημιουργού στις τρεις κατηγορίες με κάθε συμμετέχοντα να έχει συνολική βαθμολογία».

Το κορυφαίο ρομπότ θα αποσυνδεθεί με μια τεράστια ανταμοιβή 13.000 δολαρίων συμπεριλαμβανομένης μιας επιταγής 5.000 δολαρίων, μιας υποτροφίας καθοδήγησης 3.000 δολαρίων και της υποστήριξης δημοσίων σχέσεων 5.000 δολαρίων.

Ο δεύτερος και ο τρίτος επιλαχών θα λάβουν συνολικά 5.000 δολάρια και 2.000, αντίστοιχα. Διαγωνισμός διαγωνισμού Half Body of Miss.Τα pixelated pinups που ανταγωνίζονται για τους τίτλους πρέπει να είναι “100% δημιουργημένα από AI” για να ληφθούν υπόψη για τα χρήματα. Οι εγκέφαλοι πίσω από τα αριστουργήματα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. 

Και ενώ τα ρομπότ είναι αυτά που εμφανίζονται, οι πραγματικοί δημιουργοί τους είναι αυτοί που κερδίζουν πραγματικά τα κέρδη.

«Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν με βάση ορισμένες από τις κλασικές πτυχές της εμφάνισης, συμπεριλαμβανομένης της ομορφιάς, της ευστάθειάς τους και των μοναδικών απαντήσεών τους σε μια σειρά ερωτήσεων όπως, “Αν μπορούσατε να έχετε ένα όνειρο να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, ποιο θα ήταν αυτό;” » σύμφωνα με το Fanvue. Το μοντέλο Kassidy Davis που δημιουργήθηκε από AI.

«Οι διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν πόντους για τις δεξιότητές τους και την εφαρμογή εργαλείων AI που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των ψηφιακών αριστουργημάτων τους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης προτροπών και των αποτελεσμάτων τους, καθώς και οπτικών λεπτομερειών γύρω από τα χέρια, τα μάτια και το φόντο».

«Η κοινωνική επιρροή των δημιουργών AI θα αξιολογηθεί με βάση τον αριθμό αφοσίωσης τους με τους θαυμαστές, τον ρυθμό αύξησης του κοινού», εξήγησε ο Fanvue, «και τη χρήση άλλων πλατφορμών όπως το Instagram».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η «Πλατινένια πουτίγκα» της Βασίλισσας Ελισάβετ – 5.000 πουτίγκες στον διαγωνισμό του παλατιού

Her News

Πάρις Χίλτον: Αποκαλύπτει ότι είχε αρχικά 45 νυφικά – «Προσπάθησα να φορέσω όσο το δυνατόν περισσότερα»

HerNews ka

Έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον – Το κρατούσε μυστικό

Her News