HerNews.gr
Social News

Δέσποινα Βανδή: Άλλαξαν ρόλους με τον Βασίλη Μπισμπίκη ΦΩΤΟ)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής show biz.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» το ζευγάρι προχώρησε σε αγορά ενός οικοπέδου 12 στρεμμάτων στο Γεράνι του Ρεθύμνου, με σκοπό να χτίσουν εκεί την εξοχική τους κατοικία.

Συγκεκριμένα, το οικόπεδο που αγόρασε η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απέχει 1,5 χλμ από τη θάλασσα και εξαιρετική θέα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι συζητήθηκε έντονα, με διφορούμενες κριτικές για τη δημόσια ένδειξη αγάπης τους, όμως όπως αποδεικνύεται τα πικρόχολα σχόλια είναι κάτι που δεν τους πτοεί!

Όλοι θυμόμαστε το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν, κάνοντας το ειδύλλιό τους «πρώτο θέμα».

Αυτή τη φορά οι ρόλοι άλλαξαν, με τη Δέσποινα Βανδή να χορεύει ζεϊμπέκικο και τον Βασίλη Μπισμπίκη να την αποθεώνει.

Σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκε να χορέψει και ο Βασίλης Μπισμπίκης της χτυπούσε παλαμάκια.

Μάλιστα στο ίδιο τραπέζι βρισκόταν και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος αποθέωσε εξίσου την τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ανέβηκε και στην πίστα για να τραγουδήσει τις επιτυχίες της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα ενώ βρέθηκε και στα καμαρίνια όπου φωτογραφήθηκε με τον τραγουδιστή.

Για τη βραδινή έξοδο, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό παντελόνι, ένα χρυσό τοπάκι και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να επιλέγει όπως πάντα μια casual εμφάνιση, με μαύρο t-shirt και μαύρο παντελόνι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Βασίλης Μπισμπίκης: Το viral βίντεο που κοιτάει τη Δέσποινα Βανδή να χορεύει και… «λιώνει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εξι γυναίκες διεκδικούν μια ράμπα για κάθε γωνιά

Her News

Ρούλα Ρέβη: Η ανάρτηση για τα πρόωρα δίδυμα μωρά της συγκινεί

Her News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του στο instagram

Her News