HerNews.gr
Social News

Travis Barker: Και όμως υπάρχει χώρος – Το νέο τατουάζ για τον γιό του

Ο Travis Barker είναι καλυμμένος με τατουάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια και με πολλά από τα σχέδιά του να τιμούν μέλη της οικογένειας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τίμησε τον νεογέννητο γιο του με την Kourtney Kardashian.

Ο ντράμερ των Blink 182 δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Snapchat που έδειχνε ένα τραπέζι καλυμμένο με προμήθειες για τατουάζ, συμπεριλαμβανομένου ενός ξυραφιού και μείγματος σαπουνιού και νερού, με ένα μικρό στένσιλ που έγραφε «Rocky» σε μια περίτεχνη γραμματοσειρά.

Αν και δεν έχει δείξει ακόμη μια φωτογραφία του τελικού σχεδίου και του πού βρίσκεται, το όνομα του Rocky εντάσσεται στη συλλογή του Barker με περισσότερα από 100 τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων πολλών κομματιών αφιερωμένων στην Kourtney Kardashian.

Υλικά τατουάζΈκανε το ντεμπούτο του με ένα τεράστιο τατουάζ με τα μάτια της στον μηρό του το 2023 και σημείωσε το όνομά της στο στήθος του το 2021, αφήνοντας μάλιστα την τότε κοπέλα του να κάνει τατουάζ “K” με μια καρδιά και τις λέξεις “I love you” στο σώμα του από την ίδια.

Kourtney Kardashian Travis Barker, Rocky Barker

Τράβις και Αλαμπάμα ΜπάρκερΜαζί με την τελευταία του έξοδο στο τατουάζ, ο Barker ενώθηκε με τη 18χρονη κόρη του, Alabama Barker – το μικρότερο παιδί του με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler – για άλλη μια συνεδρία τατουάζ στις αρχές Ιανουαρίου.

Η influencer μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του μπαμπά της να κάνει στην κάμερα ένα σημάδι ειρήνης στο Instagram.

Η Alabama κατέληξε να κάνει τατουάζ τον τίτλο του τραγουδιού του Stevie Wonder “Isn’t She Lovely” στο πλάι του χεριού της.

Τράβις και Ρόκι Μπάρκερ

Ο Travis Barker και η σύζυγός του καλωσόρισαν το μωρό Rocky – το πρώτο τους παιδί μαζί – τον Νοέμβριο του 2023, προσθέτοντας τη μεγάλη τους οικογένεια.

Εκτός από την Alabama, ο Travis μοιράζεται τον Landon, καθώς και μια 24χρονη θετή κόρη, την Atiana De La Hoya.

Έχουμε την αίσθηση ότι θα ακολουθήσει άφθονο τατουάζ με θέμα τον Rocky.

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει πως είναι να είσαι μητέρα εκατομμυριούχος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεοφανία Παπαθωμά: Συνεχίζει τις σπουδές της – Σε ποιο πανεπιστήμιο και γιατί;

Her News b

Britney Spears: “Σφάζει” με το γάντι τον Justin Timberlake

HerNews ka

 Courteney Cox: “Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60 ετών. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω”

HerNewskl