HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του J2US

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του J2US έχει αρχίσει.

Η κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη στο αεροδρόμιο την ώρα που επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη και έκανε αποκαλύψεις για την πρεμιέρα του J2US.

Μαζί του ήταν η στενή του φίλη Πηγή Δεβετζή και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ξεκινάμε λοιπόν, 17 Φεβρουαρίου κάνουμε πρεμιέρα. Τώρα πάω να γυρίσω το trailer» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Και πρόσθεσε αναφορικά με την κριτική επιτροπή: «Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Η επιτροπή δεν αλλάζει, τις εκπλήξεις θα τις δείτε».

«Μήπως θα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο backstage; Μπορεί… Θα έχουμε ένα come back. Θα έχουμε κόσμο από το παρελθόν, αλλά και νέα πρόσωπα» απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Κάθε χρόνο λέω πάμε για All Star και κάθε χρόνο έχουμε νέα πρόσωπα. Τώρα λοιπόν είπα ξεκινάμε με 15 ζευγάρια, έχουμε μαζευτεί 20 και δεν έχω ακόμα βάλει το αλατοπίπερο που θέλω εγώ. Δεν νομίζω να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη, δεν προλαβαίνει λόγω του Σασμού.Θα ήθελα όμως» προσέθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«20 λεπτά θα τραγουδάω στο πρώτο επεισόδιο. Το περιμένω πως και πως, η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε και μου στέλνει και ο κόσμος. Είναι το party του Σαββάτου, είναι ένα φιλανθρωπικό show αλλά θεωρώ ότι έχει καθιερωθεί», δήλωσε κλείνοντας ο Νίκος Κοκλώνης.

J2US: Αυτοί οι celebrities συζητούν για το φαντασμαγορικό show του Νίκου Κοκλώνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Προτιμώ την Μποφίλιου από την Ζουγανέλη, δεν λαϊκίζει καθόλου»

HerNews ka

Κρίστη Καθάργια: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα»

HerNews ka

«Φως στο Τούνελ»: Απόψε παρουσιάζει τρεις συγκλονιστικές υποθέσεις

Her News