HerNews.gr
Διασκέδαση

Jennifer Lopez: Αυτή είναι σίγουρα η πιο τολμηρή της εμφάνιση

Η Jennifer Lopez έφερε τη ζέστη στο νέο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε το “Can’t Get Enough”, στο οποίο συμμετέχει η ράπερ Latto,με μια τολμηρή δήλωση μόδας που ξεγελάει το μάτι ώστε να πιστέψουμε ότι δεν φοράει τίποτα επάνω.

Σε όλο το αχνό βίντεο, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, η Lopez φόρεσε πολλές sexy εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ρεαλιστικού στηθόδεσμου παρόμοιο με το μπικίνι Jean Paul Gaultier που φορούσε η Kylie Jenner το 2022.

Η Jennifer Lopez φόρεσε το τοπ μπικίνι trompe l’oeil με ένα σχεδόν εξίσου σκανδαλώδες, ένα ζευγάρι κολάν από λάτεξ στενό στο δέρμα, με ενσωματωμένη ζώνη και βαθύ κόψιμο στο μπροστινό μέρος.

Τζένιφερ Λόπεζ

Συνδύασε την τολμηρή εμφάνισή της με χοντρά κολιέ και βραχιόλια.

Η αποπνικτική εφαρμογή της τραγουδίστριας εμφανίστηκε πλήρως καθώς χόρευε μπροστά από μια διαφημιστική πινακίδα φωτισμένη με κόκκινα φώτα και κατέληξε κυριολεκτικά στο πάτωμα.

Τζένιφερ ΛόπεζΣε άλλο σημείο του βίντεο, η Jennifer Lopez φόρεσε επίσης ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και μια σειρά από ρούχα για να αναδείξει την τονισμένη σιλουέτα της.

«Ουάου η JLo κάνει στα 50+ ό,τι έκανε πριν από 20 χρόνια. Φοβερό. Δουλεύει τόσο σκληρά και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μια τέτοια έμπνευση», έγραψε ένας θαυμαστής στα σχόλια του μουσικού βίντεο στο YouTube.

Η Lopez κυκλοφόρησε το remix του τραγουδιού της, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου κυκλοφόρησε το αρχικό κομμάτι, από το επερχόμενο άλμπουμ της, “This Is Me… Now”, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου.Τζένιφερ Λόπεζ

Το αυθεντικό μουσικό βίντεο του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου, περιείχε τη Jennifer Lopez να κοροϊδεύει τους πολλούς γάμους και τους αρραβώνες της φορώντας ένα λευκό νυφικό με μια κοπή σε σχήμα καρδιάς.

Στα μέσα του βίντεο, άλλαξε το φόρεμά της με ένα πιο κοντό στράπλες νυφικό, το οποίο συνδύασε με κάλτσες μέχρι τους μηρούς.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η κοινή τους βόλτα με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Σάλτη – «Παράλληλη Αγάπη»: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες!

HerNews ka

Φιλανθρωπική συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με την Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο θέατρο

HerNews ka

Νατάσα Θεοδωρίδου – «Ο Χάρτης»: Κυκλοφόρησε το νέο της video clip που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας

HerNews ka