HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενη Μενεγάκη: Για το ατύχημα στο μάτι – «Είχε καρφωθεί κάτι μέσα»

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1 στην εκπομπή της στο Mega μετά τη σύντομη περιπέτεια που την οδήγησε εκτός τηλεοπτικού αέρα την Τρίτη 30/1.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα στο μάτι λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο γιατρό και η εκπομπή της να μη μεταδοθεί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1 η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της και θέλησε να εξηγήσει στους τηλεθεατές της τι ακριβώς συνέβη με το μάτι της.

Όσα δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη

«Καλησπέρα σας, σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί.

Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει γατζωθεί κάτι μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε.

Και όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω», δήλωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες “αυτό ήταν”. Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια-γιατί έτσι έγινε- μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου μπει μία αγκίθα… Τέλος πάντων… Περαστικά!» είπε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Ο τραυματισμός που την οδήγησε στον γιατρό & εκτός τηλεοπτικού «αέρα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Celebrity Game Night»: Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 21:50 στο MEGA

Her News

Δανάη Μπάρκα – Θεοχάρης Ιωαννίδης: Δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στην φάρσα του “Πάμε Δανάη”

Her News b

Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

Her News