HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης, έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα για την προσφορά του και την εκδήλωση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε για τα Χριστούγεννα.

Η προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου γέμισε χαρά τους ανθρώπους που φροντίζει η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα.

Περισσότερες από 200 οικογένειες, άνεργοι ναυτικοί μέλη μας αλλά και ευάλωτες ομάδες του Βύρωνα, βρήκαν αγάπη και μια ενίσχυση για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης στις 21 Δεκεμβρίου 2023 που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αρχονταρίκι «Σπίτι Γαλήνης Χριστού» του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνα όπου διανεμήθηκαν 500 δέματα αγάπης σε ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης μοίρασε επιταγές στους δικαιούχους των δεμάτων.

Η ευχαριστήριος επιστολή του Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου Κοτσίφη αποκαλύπτει την σημαντικότητα της κίνησης αυτής.

«Όσοι έλαβαν το σημαντικό αυτό βοήθημα στα χέρια τους, επέστρεψαν μετά τις γιορτές και ευχαρίστησαν εγκάρδια την κα Ελένη και εμένα προσωπικά για την ευεργεσία αυτή καθώς, όπως έλεγαν, πέρασαν πιο ανθρώπινα και ζεστά την περίοδο των Εορτών χάρη στην επιπλέον αυτή βοήθεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που απεστάλη στον Γιώργο Βάλλη.

Γιώργος Βάλλης: Όλα όσα έγιναν στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η κατάθεση από ειδικευόμενη ιατρό στο δικαστήριο: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας ενημέρωσε ψύχραιμη για την ανακοπή της Τζωρτζίνας»

HerNews ka

Λίτσα Πατέρα: Η απίστευτη ανακοίνωση για την Μεγάλη Τρίτη

Her News b

Συνελήφθη 58χρονος για εμπρησμό στην Ηλεία

Her News