HerNews.gr
Διεθνή

Margot Robbie: Απασφαλίζει για το “άκυρο” από τα Όσκαρ – «Δεν υπάρχει λόγος να λυπηθώ»

Η Margot Robbie μίλησε επιτέλους για το “‘άκυρο” στα Όσκαρ 2024 για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο για την ταινία «Barbie».

«Δεν υπάρχει λόγος να λυπηθώ όταν ξέρω ότι είμαι τόσο ευλογημένη», είπε ενώ απευθυνόταν στο κοινό σε μια ειδική προβολή της ταινίας που έσπασε ρεκόρ το βράδυ της Τρίτης.

Οι θαυμαστές ήταν εξαγριωμένοι μετά τις υποψηφιότητες για Όσκαρ 2024 την περασμένη εβδομάδα , όταν η Greta Gerwig έμεινε εκτός κατηγορίας καλύτερου σκηνοθέτη και η Margot Robbie δεν βρισκόταν πουθενά στην κούρσα της καλύτερης ηθοποιού.

Η 33χρονη Αυστραλή σταρ είπε ότι «προφανώς» πίστευε ότι η Gerwig θα έπρεπε να είχε προταθεί γιατί «αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα της, μια φορά στη ζωή».

Ωστόσο, φρόντισε να γιορτάσει όλες τις υποψηφιότητες για Όσκαρ που έλαβε η ταινία, λέγοντας ότι ήταν «εκστασιασμένη» από τις ομαδικές οκτώ υποψηφιότητες της ταινίας.

Εκτός από την καλύτερη ταινία, μια υποψηφιότητα που περιλαμβάνει την Robbie επειδή ήταν παραγωγός, η “Barbie” έλαβε βραβεία για το καλύτερο προσαρμοσμένο σενάριο, το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι (για το “I’m Just Ken” και “What Was I Made For?”), το καλύτερο ενδυματολογία και καλύτερο σχέδιο παραγωγής.

Ο Ryan Gosling προτάθηκε στην κατηγορία καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου, ενώ η America Ferrera για τον β’ γυναικείο ρόλο.

Εξηγώντας περαιτέρω πόσο περήφανη είναι για την ταινία, η Robbie πρόσθεσε: «Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την κουλτούρα, θα επηρεάσει την κουλτούρα, απλώς θα έχει κάποιου είδους αντίκτυπο».America Ferrera, Ariana Greenblatt, Margot Robbie στο "Barbie"

«Και έχει ήδη γίνει αυτό… πολύ περισσότερο από όσο ονειρευόμασταν ποτέ. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να προκύψει από όλο αυτό».

Η «Barbie» είναι αυτή τη στιγμή η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις που έχει σκηνοθετήσει μία γυναίκα, κερδίζοντας 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office πέρυσι.

Ήταν επίσης η μεγαλύτερη ταινία του 2023 και η κορυφαία εγχώρια κυκλοφορία της Warner Bros Pictures στην ιστορία της εταιρείας.

Ryan Gosling και Margot Robbie στο "Barbie"

«Οι αντιδράσεις του κόσμου στην ταινία ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή όλης αυτής της εμπειρίας. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε κάτι τέτοιο. Όχι έτσι… Εξακολουθεί να αισθάνεται πολύ διαφορετικό», συνέχισε η Margot Robbie.

«Και δεν μπορώ να σκεφτώ μια εποχή που μια ταινία είχε αυτή την επίδραση στον πολιτισμό. Και είναι εκπληκτικό να είσαι στο μάτι της καταιγίδας».

Εν τω μεταξύ, οι συμπρωταγωνιστές της είχαν μοιραστεί προηγουμένως την απογοήτευσή τους που εκείνη και η Gerwig δεν είχαν προταθεί.

«Η Greta έχει κάνει σχεδόν ό,τι μπορεί να κάνει ένας σκηνοθέτης για να το αξίζει», είπε η Ferrera στο Variety.

Ryan Gosling, Margot Robbie και Greta Gerwig στο σετ "Barbie" "Barbie"

«Δημιουργώντας αυτόν τον κόσμο και παίρνοντας κάτι που δεν είχε εγγενή αξία για τους περισσότερους ανθρώπους και κάνοντάς τον παγκόσμιο φαινόμενο. Νιώθω απογοητευμένη που δεν τη βλέπω σε αυτή τη λίστα».

Μιλώντας για την Robbie, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ένα από τα πράγματα για τη Margot ως ηθοποιό είναι το πόσο εύκολα κάνει τα πάντα να φαίνονται. Και ίσως οι άνθρωποι ξεγελάστηκαν νομίζοντας ότι η δουλειά φαίνεται εύκολη».

Όσκαρ 2024: «Δεν υπάρχει Ken χωρίς Barbie» δήλωσε ο Ryan Gosling

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ραφαέλ Ναδάλ: Το ξεχωριστό του μήνυμα σε μια 95χρονη

Her News b

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει η 11χρονη κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

HerNews ka

Julia Fox: Ισχυρίζεται ότι δεν είχε ερωτική επαφή στη σύντομη σχέση με τον Kanye West: «Δεν ήταν για αυτό»

HerNews ka