HerNews.gr
Διεθνή

Julia Fox: Ισχυρίζεται ότι δεν είχε ερωτική επαφή στη σύντομη σχέση με τον Kanye West: «Δεν ήταν για αυτό»

Η Julia Fox ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάνει ποτέ σεξ με τον Kanye West κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης τους.

Σε μια νέα συνέντευξη στους New York Times , η ηθοποιός ρωτήθηκε γιατί δεν ανέφερε τίποτα για τη σεξουαλική της ζωή με τον ράπερ στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, « Down the Drain », παρά το γεγονός ότι περιγράφει λεπτομερώς άλλες σεξουαλικές της εμπειρίες στο θέμα.

«Επειδή δεν υπήρχε», απάντησε η Julia Fox «Δεν επρόκειτο πραγματικά για αυτό».

Ο σταρ του «Uncut Gems» έβγαινε  με τον Kanye West για περίπου έξι εβδομάδες το 2021 εν μέσω του αμφιλεγόμενου διαζυγίου του από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.Η Τζούλια Φοξ και ο Κάνιε Γουέστ.

Προηγουμένως αποκάλυψε ότι τον γνώρισε σε ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς του 2021 και τα πράγματα κλιμακώθηκαν γρήγορα από εκεί.

«Συνάντησα τον Ye στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ήταν μια άμεση σύνδεση», είπε η Fox περιγράφοντας λεπτομερώς το βραδινό ραντεβού της με τον West σε ένα χαρακτηριστικό blog στο περιοδικό Interview.

Στη συνέχεια, το δίδυμο «αποφάσισε να διατηρήσει την ενέργεια» πετώντας μαζί στη Νέα Υόρκη όπου είδαν το «Slave Play» και δείπνησαν στο Carbone.

«Στο εστιατόριο, ο Ye σκηνοθέτησε μια ολόκληρη φωτογράφιση για μένα ενώ ο κόσμος δειπνούσε!» αποκάλυψε η Fox, προσθέτοντας: «Όλο το εστιατόριο το λάτρεψε και μας επευφημούσε ενώ γινόταν».

Για να κλείσει τη νύχτα, o West γέμισε μια ολόκληρη σουίτα ξενοδοχείου στο Pendry Manhattan West με ρούχα για εκείνη.

«Ήταν το όνειρο κάθε κοριτσιού που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε η Julia Fox. «Ένιωσα σαν μια πραγματική στιγμή της Σταχτοπούτας. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, ή πώς τα κατάφερε όλα εκεί εγκαίρως… ποιος κάνει τέτοια πράγματα σε δεύτερο ραντεβού; Ή οποιοδήποτε ραντεβού!».

Η Fox και o West συνέχισαν να κάνουν εμφανίσεις υψηλού προφίλ μαζί και μάλιστα έγιναν πρωτοσέλιδα όταν ο ράπερ “All Falls Down” δώρισε στην ηθοποιό -και πέντε από τους φίλους της- τσάντες Hermés Birkin για τα γενέθλιά της.

Αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι είχε σταματήσει τα πράγματα αφού ο West προχώρησε σε πολλές ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας τον τότε φίλο της Kardashian, Pete Davidson.

Η Julia Fox αργότερα ισχυρίστηκε ότι έβγαινε με τον West μόνο για να “τον απομακρύνει από την υπόθεση της Kim”.

Η Τζούλια Φοξ γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον Κάνιε Γουέστ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Rihanna: Βγήκε για δείπνο με τον γιό της RZA και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Jada Pinkett Smith: “Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου”

HerNewskl