HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Kylian Mbappe στο GQ: «Έχω δείξει ότι η πίεση δεν με επηρεάζει αρνητικά»

Ο Kylian Mbappe συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου στην καριέρα του. Στα 25 του χρόνια ο Γάλλος βρίσκεται σε σημαντικό σημείο της πορείας του. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κάνει απολογισμό με το GQ Γαλλίας για την κατάστασή του και αφήνει “πρωτοσέλιδα” για διάφορα θέματα.

Από την άλλη, η L’Equipe ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βιάζεται να αποκτήσει τον Mbappe.

Ο Mbappe υπό πίεση

«Η πίεση δεν με επηρεάζει αρνητικά και τη χρειάζομαι για να αποδώσω. Αυτό είναι που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τον βαθμό αριστείας που απαιτείται για να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο», είπε ο Mbappe . «Βρισκόμαστε σε μια εποχή υπερκατανάλωσης, με πολλά παιχνίδια, όπου ο κόσμος περιμένει πολλά από τους παίκτες. Έχω δείξει ότι η πίεση δεν με επηρεάζει αρνητικά και μάλιστα θα έλεγα ότι τη χρειάζομαι για να αποδώσω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Οι φιλοδοξίες του Kylian Mbappe για γκολ

«Παίζοντας για έξι ή επτά διαφορετικούς προπονητές, έμαθα έξι ή επτά τρόπους να κάνω τη δουλειά μου Ανέπτυξα διαφορετικές πτυχές του παιχνιδιού μου και ανανεώνομαι συνεχώς. Η σωστή νοοτροπία για να προοδεύεις είναι να ακούς και να προσαρμόζεσαι», αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής.

Για τον ρόλο του ως αρχηγός της ομάδας

«Ο αρχηγός είναι ο εγγυητής και ο αγγελιοφόρος μιας ομάδας και σήμερα έχω το καθήκον να επικοινωνήσω με κάθε παίκτη για να διασφαλίσω ότι όλοι είναι στην καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσουν την ομάδα», είπε ο Mbappe . «Η μεγάλη διαφορά από πριν είναι ότι η εστίασή μου ήταν πραγματικά στην απόδοσή μου και στο τι μπορούσα να φέρω στην ομάδα ατομικά. Το να είμαι αρχηγός είναι μια νέα οπτική για το ποδόσφαιρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Για πιθανή αποχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν

«Πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου έφυγαν από την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και μπαίνουμε σε μια νέα εποχή στο ποδόσφαιρο», είπε ο Mbappe. «Είναι ο κανονικός κύκλος αυτού του αθλήματος και κάποια στιγμή θα πρέπει να φύγω».

Kylian Mbappe: Όσα δεν ξέρεις για το «παιδί θαύμα» του ποδοσφαίρου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριάννα Τουμασάτου: Tα ζώα είναι δάσκαλοι και πομποί αγάπης και θετικής ενέργειας

Her News

Η Jennifer Lopez λέει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι καθώς μεγαλώνουν: «Τα όρια δεν υπάρχουν για μένα»

HerNews ka

Ελένη Φιλίνη: «Η ομορφιά μου έκλεισε πόρτες»

HerNews ka