HerNews.gr
Συνταγές

Μπουκιές αγγουριού με σολομό: Η πανεύκολη συνταγή που θα θέλετε να φτιάχνετε συνέχεια

Μην ψάχνετε άλλο για το αυτοσχέδιο σνακ σας, αυτές οι μπουκιές αγγουριού με σολομό με 3 συστατικά είναι μια σίγουρη επιτυχία.

Πέρα από την ιδανική επιλογή για το μεσημέρι, αυτή η γρήγορη και εύκολη συνταγή λειτουργεί και ως χορταστικό ορεκτικό. Εάν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο και μερικά επιπλέον υλικά στη διάθεσή σας, δοκιμάστε να ενισχύσετε το τυρί κρέμα με ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά όπως άνηθο ή σχοινόπρασο.

μια φωτογραφία των συστατικών για να φτιάξετε το Cucumber Salmon Bites

Υλικά

  • 1/2 αγγούρι , κομμένο σε 24 κομμάτια
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
  • Καπνιστός σολομός , κομμένος σε 24 κομμάτια
  • Φρέσκο ​​τριμμένο μαύρο πιπέρι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Αλείφουμε κάθε φέτα αγγουριού με τυρί κρέμα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού το καθένα). Συμπληρώστε το καθένα με ένα κομμάτι καπνιστού σολομού. Γαρνίρουμε με τριμμένο μαύρο πιπέρι, αν θέλουμε.

Στοιχεία για τη διατροφή (ανά μερίδα) 

  • 62 Θερμίδες
  • 5 γρ Λίπος
  • 2 γρ Υδατάνθρακες
  • 2 γρ Πρωτεΐνη

Ο καπνιστός σολομός παρέχει υψηλή ποιότητα πρωτεΐνης, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για την υγεία της καρδιάς, και αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων.

Επιπλέον, ο καπνιστός σολομός παρέχει βιταμίνες όπως η B12 και η D, που είναι σημαντικές για την υγεία των νεύρων και των οστών. Ομοίως, η κορεσμένη λιπαρή ουσία που περιέχεται σε μικρές ποσότητες μπορεί να συμβάλει στην υγεία του δέρματος.

Αυτό το πεντανόστιμο σνακ με αγγούρι, σολομό και τυρί κρέμα φτιάχνεται γρήγορα και μπορείτε να το ετοιμάσετε είτε για σνακ στο γραφείο, είτε ως καλωσόρισμα σε κάποιο πάρτι ή κάλεσμα που θα κάνετε στο σπίτι σας!

Το τυρί κρέμα είναι πλούσιο σε λίπη και πρωτεΐνες, προσφέροντας εξαιρετική γεύση και υφή σε γεύματα και σνακ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές, προσθέτοντας πλούσια υφή και γευστική ποικιλία. Ωστόσο, θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λίπος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κριθαρότο με μανιτάρια – Η πιο νόστιμη συνταγή

Her News b

Συνταγή: Ψητό ριζότο με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί

Her News

Το ψωμί της..τεμπέλας: Η πιο εύκολη συνταγή

Her News