HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υγεία της

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται γιατί η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, Κέιτ Μίντλετον , χρειάστηκε να υποβληθεί σε ξαφνική, αλλά προγραμματισμένη, χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, η οποία χαρακτηρίστηκε ως μη καρκινική.

Έτσι, ο καρκίνος είναι το μόνο που αποκλείεται, αλλά όλα τα άλλα είναι ακόμα στο τραπέζι και η Κέιτ Μίντλετον από το σπίτι του Κέιμπριτζ παραμένει πολύ κλειστή ως προς το θέμα καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της.

Αλλά ο Άντριου Μόρτον, ένας δημοσιογράφος που έγραψε βιβλία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη βασίλισσα Ελισάβετ , επεσήμανε ορισμένα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσαν να οδήγησαν στη Μίντλετον να χρειαζόταν την ιατρική διαδικασία.

Ο Μόρτον αποκαλύπτει αρχικά, στο Lecturas, ότι η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από την Κλινική του Λονδίνου σε αναπηρικό αμαξίδιο στις 29 Ιανουαρίου, αλλά αυτό εξαρτιόταν από την καθοδήγηση του νοσοκομείου σε αντίθεση με το αν το χρειαζόταν πραγματικά ή όχι.

Προσθέτει περαιτέρω ότι ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε την ίδια κλινική για χειρουργική επέμβαση στον προστάτη, αλλά έφυγε με τα πόδια του, προκαλώντας ερωτήματα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένοι επαγγελματίες εικάζουν ότι μπορεί να έχει υποβληθεί σε λαπαροσκοπική βυθοπλασία Nissen, η οποία είναι μια διαδικασία για την αφαίρεση της παλινδρόμησης οξέος δημιουργώντας μια νέα τιμή για να αποτρέψει την επιστροφή του οξέος του στομάχου στον οισοφάγο.

Μια δεύτερη αιτία που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη

Η επέμβαση παλινδρόμησης οξέος θα μπορούσε να συνδεθεί με τις τρεις εγκυμοσύνες της και το άγχος του τοκετού που πρέπει να υπομείνουν οι γυναίκες για να κάνουν παιδιά. Θεωρείται ότι προκάλεσε υπερέμεση, πρωινή ναυτία, για την οποία μάλιστα νοσηλεύτηκε το 2012.

Αλλά μπορεί επίσης να έκανε υστερεκτομή για να αφαιρέσει τη μήτρα της όπως γράφει η Ισπανική εφημερίδα Marca και είναι γνωστό ότι απαιτεί σημαντικό χρόνο για να αναρρώσει από τη χειρουργική επέμβαση.

«Τώρα, στην ηλικία των 42 ετών, η εμμηνόπαυση της πλησιάζει και είναι απίθανο να αποκτήσει μελλοντικά παιδιά, επομένως για χάρη της δικής της ποιότητας ζωής και υγείας, ίσως έχει νόημα να αφαιρέσει τη μήτρα και να ανακουφίσει οποιαδήποτε πιθανή πίεση», αναφέρεται επίσης στην εφημερίδα.

Κέιτ Μίντλετον: Εργάζεται από το κρεβάτι – Πότε θα εμφανιστεί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sinead O’Connor: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών

HerNews ka

Kanye West: Ο λόγος που απαγορεύει στη Bianca Censori να έχει social media

HerNews ka

Robert Pattinson: Εξομολογείται ότι βίωσε πραγματικό οργασμό ενώ έπαιζε τον Salvador Dalí στο «Little Ashes»

HerNews ka