HerNews.gr
Social News

Ελένη Βουλγαράκη: Η απάντησή της στους φίλους του Παναθηναϊκού που την “κατηγορούν” για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, καθώς είναι από τους πολύτιμους παίκτες των πρασίνων, σημειώνοντας αρκετά γκολ.

Καθώς τελευταία έχει γίνει γνωστή η σχέση του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη, οι αναρτήσεις της ραδιοφωνικού παραγωγού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν “γεμίσει” με σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη στο προφίλ της διαφημίζοντας ένα προϊόν που κάνει μπούκλες, οι “πράσινοι” της επιρρίπτουν ευθύνες αστειευόμενοι ότι ευθύνεται εκείνη για τον τραυματισμό του.

Μάλιστα η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε σε μερικά από τα σχόλια.

Δες τα στιγμιότυπα

boulgaraki37893

Ένα από τα σχόλια που τράβηξαν την προσοχή της ήταν: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση», με την ίδια να απαντά: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Άλλα σχόλια έγραφαν: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες».

voulgaraki3939_

voulgaraki78932

voulgaraki3738

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη στα γενέθλια του Φώτη Ιωαννίδη

Στις 11/1 ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε τα γενέθλιά του, με τους φίλους του να του διοργανώνουν ένα πάρτι, στο οποίο ήταν παρούσα και η Ελένη Βουλγαράκη.

Μάλιστα αναδημοσίευσε μια φωτογραφία από την τούρτα του Φώτη Ιωαννίδη στην οποία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος την έκανε κρυφό tag.

Οι δυο τους φαίνεται πως προτιμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η κοινή εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η παρουσία της στα γενέθλιά του, αλλά και η αποστομωτική απάντησή της στα σχόλια, φαίνεται πως επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη.

Φώτης Ιωαννίδης – Ελένη Βουλγαράκη: Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Khloé Kardashian: Διέγραψε φωτογραφία από το Instagram μετά από επικριτικά σχόλια για “κακό photoshop”

HerNews ka

Στέλιος Ρόκκος: Η σύζυγός του έπεσε θύμα κλοπής στο ταξίδι τους στη Ρουμανία

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

HerNews ka