HerNews.gr
Rainbow

Ελένη Φουρέιρα: «Η ομοφοβία δεν ταιριάζει στην ψυχή του Έλληνα»

Η Ελένη Φουρέιρα είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και το δείχνει έμπρακτα κάθε φορά.

Μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα έχει βρεθεί πολλές φορές στη σκηνή του Pride και αυτή τη φορά με μια δήλωσή της στο περιοδικό Antivirus εξέφρασε τη δική της άποψη για το νέο νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.Ελένη Φουρέιρα: Κάνει πρόβες στο Σύνταγμα για το Athens ...Η δήλωση της Ελένης Φουρέιρα

«Όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην ευτυχία. Η ισότητα των ανθρώπων είναι αυτονόητη, όμως πολλοί συνάνθρωποί μας δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα. Ήρθε επιτέλους η ώρα και στην Ελλάδα να προστατευτούν όλοι οι πολίτες και ειδικά τα παιδιά. Η ομοφοβία δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτισμό ούτε στην ψυχή του Έλληνα».

Δηλώσεις στο ίδιο περιοδικό έκανε επίσης και ο στενός της φίλος και makeup artist Παντελής Τουτουντζής ο οποίος έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον σύντροφό του.

«Η ισοτιμία και η ίση μεταχείριση όλων των πολιτών από την κοινωνία τους νόμους και τους θεσμούς είναι πολύτιμες πανανθρώπινες κατακτήσεις. Κάθε ευνομούμενη χώρα πρέπει να διασφαλίζει την ισότητα αυτή ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, πολιτικής, σεξουαλικής ή άλλης ταυτότητας. Επιτέλους, μετά από δεκαετίες αγώνων και διεκδικήσεων, η Ελλάδα έρχεται να προστεθεί στις χώρες που έμπρακτα σέβονται και προασπίζουν τα αυτονόητα.

Η θέσπιση του πολιτικού γάμου στη χώρα μας θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον σκοταδισμό και την ομοφοβία και θα διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών μας καθώς υπάρχουν πολλές ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες», δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε σε ένα οδοιπορικό με την εκπομπή “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη στη γεννέτηρα του την Κρήτη όπου μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το bullying που δέχθηκε λόγω της “διαφορετικότητάς” του.

«Σαν έφηβος είχα βρεθεί καλεσμένος σε ένα ρέιβ πάρτι που τότε ήταν η ηλεκτρονική μουσική και, φαντάσου, στην Κρήτη δεν υπήρχε αγόρι βαμμένο. Αυτό που λέμε fashion τώρα, που τα παιδιά είναι ελεύθερα και χρωματίζουν τα πρόσωπα τους και είναι υπέροχο. Βάφω τα μάτια μου, φοράω το στενό μου τζιν εννοείται γιατί έτσι ένιωθα καλά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σταματάνε με χειρόφρενο δίπλα μου, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και με κάνουν μαύρο στο ξύλο», εκμυστηρεύτηκε ο Παντελής Τουτουντζής.

Παντελής Τουτουντζής: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για το bullying & την κακοποίηση που δέχθηκε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συστάθηκε επιτροπή για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ελλάδα

Her News b

Rebel Wilson: Αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφο της Ramona Agruma στη Disneyland!

HerNews ka

Rebel Wilson – Ramona Arguma: Γιορτάζουν τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό τους

HerNews ka