HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Βαμβακούση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο – Όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Εξιτήριο πήρε σήμερα 12/2 η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το μαιευτήριο και ετοιμάζονται να οδηγηθούν στο σπίτι τους με την νεογέννητη κόρη τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο την Πέμπτη 8/2, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.900 γραμμαρίων.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της αγαπημένης του ενώ ήταν παρών και μέσα στον τοκετό.

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Οκτώβρη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο χωρίς τη Δήμητρα Βαμβακούση η οποία επέλεξε να μην εμφανιστεί στις κάμερες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βίωσαν το συναίσθημα της χαράς και της λύπης ταυτόχρονα, καθώς ο γάμος τους έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο και λίγες ώρες αργότερα «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βρετανία: «Μην με ακουμπάς!» – Μέλος της βασιλικής φρουράς έβαλε τις φωνές σε τουρίστα και έγινε viral

Her News

Social Media: Τα κορυφαία στατιστικά του Facebook για το 2021

Her News

Halle Bailey: Ο σύντροφός της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την Πρωταπριλιά αλλά κανείς δεν τον πίστεψε

HerNews ka