HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Χορηγία επιταγών για την αγορά τροφίμων σε εκδήλωση του Δήμου Σαρωνικού

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης, δείχνει συνεχώς την ανθρώπινη πλευρά του καθώς με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων του όποτε και όταν το έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & επαγγελματικών θαλαμηγών Γιώργος Βαλλης, προχώρησε σε χορηγία επιταγών συνολικής χρηματικής αξίας 1500 ευρώ, με σκοπό την αγορά τροφίμων που θα δωθούν εντελώς δωρεάν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σαρωνικού.

«Στηρίζουμε το έργο της αντιδημάρχου Ναταλί Κακκαβά στο δήμο Σαρωνικού σε επίπεδο κοινωνικό & πολιτιστικό», δηλώνει ο Γιώργος Βάλλης.

«Είναι γνωστή η ευαισθησία της ένωσης, χρόνια τώρα, στηρίζοντας έμπρακτα ενέργειες με κοινωνικό αντίκτυπο..Ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε η Ναταλί Κακκαβά.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, ο Γιώργος Βάλλης συναντήθηκε με την αντιδήμαρχο του Σαρωνικού, Ναταλί Κακκαβά, στο δημαρχείο Σαρωνικου όπου συζήτησαν μελλοντικές δράσεις σε πολιτιστικό και κοινωνικό περιεχόμενο, κάτι που η Ένωση δείχνει άμεσο ενδιαφέρον και ευαισθησία και στηρίζει όλες τις ενέργειες του δήμου στο κεφάλαιο αυτό με μεγάλη χαρά .

Ο Γιώργος Βάλλης με τη σειρά του τόνισε ότι: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, είμαι δίπλα σας κοντά σας σε τέτοιες ενέργειες να βοηθήσουμε και να δώσουμε χαρά στο συνάνθρωπο και συμπολίτη μας».

Γιώργος Βάλλης: Η επιστολή στο Υπουργείο Ναυτιλίας για εφαρμογή τηλεϊατρικής στα σκάφη αναψυχής

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Κρομμύδας: “Τι νόμιζε ο Φιλιππίδης; Ότι θα έφευγε διακοπές;”

Her News b

Τραγωδία Blue Horizon: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group μετά τη δολοφονία του Αντώνη

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης – Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ : Στήριξη και δράσεις για ευάλωτες οικογένειες εν όψει Πάσχα

HerNews ka