HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Γιατί το «υπέροχο» σεξ με έναν νέο σύντροφο θα μπορούσε να είναι red flag; Οι ειδικοί απαντούν

Εάν κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας με έναν νέο και εξαιρετικά χαρισματικό σύντροφο… συγχαρητήρια.

Αλλά αθόρυβα μέσα σας ίσως αναρωτιέστε: «Κάποιον λάκο θα έχει η φάβα».

Ακούστε αυτή τη μικρή φωνή, οι ψυχολόγοι προειδοποιούν – ο καυτός εραστής σας θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι μια κατακόκκινη σημαία.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο σύντροφος των ονείρων που είναι τόσο προσεκτικός στις ανάγκες σας αυτή τη στιγμή μπορείστην πραγματικότητα να είναι ένας μαινόμενος ναρκισσιστής που ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα αληθινά του χρώματα, ανέφερε η Daily Mail.

Νέοι εραστές που φιλιούνται στο κρεβάτι κρατώντας τα χέρια.Επειδή οι ναρκισσιστές λαχταρούν τον θαυμασμό, λένε οι ειδικοί, το σεξ είναι ένα από τα πράγματα που θα σας πουν πολλά για τον τύπο προσωπικότητας και συχνά καταλήγουν πολύ πρόθυμοι να ευχαριστήσουν ανάμεσα στα σεντόνια.

Ένα γρήγορο τεστ: Τραβάτε την ίδια στοργική προσοχή στο τραπέζι του πρωινού όπως και στο κρεβάτι;

Αν όχι, μπορεί να έχετε ήδη πέσει στην παγίδα του ναρκισσιστή, είπε ο Δρ Ramani Durvasula, κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας, στο  USA Today.Couple holding hands having sex inside a car with steamy window.

«Μερικοί άνθρωποι θα πουν, “Αυτή η σχέση είναι ένας εφιάλτης”, αλλά για το σεξ…. θα πουν, “Το σεξ είναι υπέροχο, αλλά αυτό το άτομο είναι φρικτό για μένα, είναι σκληρό και ψυχρό, είναι περιφρονητικό και δεν είναι συμπονετικό. Αλλά είναι πολύ καλό στο κρεβάτι”», είπε.

«Γι’ αυτό μπορεί να είναι καυτοί και έντονοι το ένα λεπτό και εντελώς αδιάφοροι το επόμενο, γιατί δεν πρόκειται για οικειότητα, αλλά για έλεγχο».

«Σε χρησιμοποιούν όταν χρειάζονται κάτι και σε ξαναβάζουν στο ράφι όταν τελειώσουν».

Επιπλέον, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η τάση ενός ναρκισσιστή να αλλάζει απότομα συμπεριφορά, μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο σε κυτταρικό επίπεδο.

Όταν βρίσκεστε στον κόσμο τους, ο εγκέφαλός σας πλημμυρίζει με ντοπαμίνη και ωκυτοκίνη, δίνοντάς σας ευχαρίστηση και μια αίσθηση οικειότητας.

Αλλά όταν σας γυρίζουν την πλάτη συναισθηματικά, ο εγκέφαλος πηγαίνει σε απόσυρση, προκαλώντας στενοχώρια και άγχος.

«Οι ναρκισσιστές είναι πολύ ευαίσθητοι στις ανταμοιβές: Τους αρέσουν τα πράγματα που νιώθουν καλά και συχνά δεν σκέφτονται τις συνέπειες. Οπότε το σεξ είναι το απόλυτο ναρκισσιστικό παιχνίδι εδάφους».

Στους ναρκισσιστές αρέσει επίσης να κυριαρχούν στην κρεβατοκάμαρα – γι’ αυτούς, το σεξ είναι δύναμη και το να κρατούν αυτή την εξουσία πάνω σε κάποιον άλλο.

Αλλά μην μπερδεύεστε, ούτε αυτοί ψάχνουν για σημειώσεις. Η εποικοδομητική κριτική σας θα μπορούσε να καταλήξει να τους πυροδοτήσει, ακόμη και να τους κάνει να σας κατηγορήσουν για τις δικές τους ελλείψεις.

Πονοκέφαλος οργασμού: Oι ειδικοί σχετικά με τον εκρηκτικό πονοκέφαλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυνανισμός: Μύθοι και αλήθειες

Her News b

Σεξ: Αφήστε το 69… το 68 είναι η νέα τάση στο σεξ!

Her News

Σεξ: 3 στάσεις που θα απογειώσουν το σεξ στο αυτοκίνητο

Her News b