HerNews.gr
Ελλάδα

Γλυφάδα: 4 οι νεκροί στο μακελειό στη ναυτιλιακή ανάμεσά τους και ο δράστης

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα, καθώς οι νεκροί είναι συνολικά 4, αναμέσα τους και ο δράστης ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο Αιγυπτιακής καταγωγής δράστης ηλικίας 70 ετών, ήταν πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρίας και είχε απολυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν για χρόνια ως επιστάτης και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου. Δίπλα του βρισκόταν η καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων της εταιρείας έφυγαν από το κτίριο και βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.

«Ακούσαμε πυροβολισμό. Βγήκαμε έξω, νομίζαμε ότι θα σκοτωθούμε όλοι», είπαν στο MEGA αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί εντός του κτιρίου.

«Από ό,τι φαίνεται έχει πυροβολήσει 3 ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απολυθεί, κάποιος του είπε ότι πρέπει να αφήσει το σπίτι το πρωί, πήρε το αυτοκίνητό του, μπήκε με το τηλεκοντρόλ στο πάρκινγκ, είπε σε έναν υπάλληλο ότι “πάω επάνω για να καθαρίσω γιατί έχω πρόβλημα“. Πήγε στον ημιώροφο, βρήκε τον διευθυντή, τον πυροβόλησε μαζί με ένα άλλο άτομο Αυτήν την στιγμή εμπλέκονται πολλές αστυνομικές υπηρεσίες και ΕΚΑΒ», δήλωσε.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ. Ομοσπονδίας αστυνομικών και ειδικών φρουρών, επιβεβαίωσε πως εργαζόμενοι απεγκλωβίστηκαν και φυγαδεύτηκαν από το κτίριο.

Γλυφάδα: Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Σαρωτική» νίκη του Χάρη Δούκα – Έχασε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 5 Περιφέρειες η ΝΔ

HerNews ka

Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

HerNews ka

Καιρός: Μ. Σάββατο και Πάσχα ο υδράργυρος θα δείξει 25 βαθμούς

Her News