HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Όλες οι λεπτομέρειες για το πως θα περάσει την ανάρρωσή της

Η Κέιτ Μίντλετον, έφυγε από το κάστρο του Ουίνδσορ για πρώτη φορά μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο. Θα περάσει χρόνο με την οικογένειά της στο Anmer Hall, το σπίτι τους στο Sandringham Estate, στο Norfolk.

Τα τρία της παιδιά θα την ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του σχολικού τους διαλείμματος, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μίντλετον αναρρώνει καλά. Η χειρουργική επέμβαση ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον στις 17 Ιανουαρίου και η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο στις 29 Ιανουαρίου, σημειώνοντας καλή πρόοδο.

«Ανυπομονούσε για αλλαγή παραστάσεων και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν με τον Γουίλιαμ», είπε μια πηγή στην Daily Mail.

Νοσηλεύτηκε μαζί με τον βασιλιά Κάρολο

Η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το νοσοκομείο ταυτόχρονα με τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο Γ’ , ο οποίος επίσης υποβαλλόταν σε θεραπεία. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ανακαλύφθηκε ότι ο 75χρονος βασιλιάς έχει καρκίνο, αν και ο τύπος δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Αυτή η ανακάλυψη θα επηρεάσει τις δημόσιες υποχρεώσεις του βασιλιά Καρόλου, αλλά η διάρκεια είναι αβέβαιη. Η Μίντλετον αναμένεται να ξαναρχίσει τα βασιλικά της καθήκοντα μετά το Πάσχα, αλλά οι αναφορές δείχνουν ότι έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως από το κρεβάτι της στο Adelaide Cottage στο κτήμα Windsor.

Εν τω μεταξύ, η πρόσφατη επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφτεί τον πατέρα του τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού καθώς επέλεξε να μείνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου αντί με την οικογένειά του.

Εν τω μεταξύ, η βασιλική εμπειρογνώμονας Τζένι Μποντ ισχυρίστηκε ότι το σοκ από τα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου , την ίδια στιγμή με την ανάρρωση της Κέιτ , άφησε τον Γουίλιαμ σε δύσκολη κατάσταση.

«Δεν είναι μια εποχή που ήθελε να αναλάβει επιπλέον ευθύνες και δεν είναι η στιγμή που ήθελε πραγματικά να σκεφτεί το γεγονός ότι μια μέρα στο πολύ προβλέψιμο μέλλον θα γίνει μονάρχης», είπε στο περιοδικό ΟΚ!.

«Αυτή είναι μια περίοδος στη ζωή του όπου ξέρουμε πότε θέλει απλώς να γίνει ένας πρακτικός μπαμπάς και πότε ένας πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Θα νιώσει κάπως πολιορκημένος από τη γυναίκα του που είναι άρρωστη και τώρα ο πατέρας του έχει καρκίνο – αυτό είναι τρομακτικό ώρα για αυτόν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πως το αγαπημένο της άρωμα βοήθησε τον πρίγκιπα Χάρι στη θεραπεία

HerNews ka

Σοφία Βεργκάρα: Η έντονη επιθυμία του Τζο Μανγκανιέλο να κάνουν παιδιά οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού

HerNews ka

Γκάρι Λίνεκερ: Θα επιστρέψει στο “Match Of The Day” μετά τη διαμάχη του με το BBC

HerNews ka