HerNews.gr
Μόδα

Μέγκαν Φοξ: Πήγε στο after party του Super Bowl χωρίς…παντελόνι (ΦΩΤΟ)

Η Μέγκαν Φοξ πήγε στο πάρτι του Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας την Κυριακή, φορώντας έναν μικροσκοπικό κορσέ με ένα εσώρουχο καθώς πόζαρε για μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

Η 37χρονη ηθοποιός του «Transformers» έδειξε το σέξι στυλ της σε μια ανάρτηση που έγραψε «μια μητέρα», φορώντας ένα αμάνικο μπλουζάκι Poster Girl που έδενε μπροστά, αποκαλύπτοντας το ντεκολτέ της.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση χωρίς… παντελόνι συνδυάζοντας το μαύρο τοπάκι της το οποίο είχε ένα τσόκερ καλυμμένο με κρύσταλλο στο λαιμό – με ασορτί ξεθωριασμένο μαύρο παντελόνι με βολάν που κλείνει με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος.Μέγκαν ΦοξΗ Μέγκαν Φοξ φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν στους ώμους της, συνδυάζοντας την εμφάνιση με μαύρες μπότες σε στιλ καουμπόη πάνω από το γόνατο με κόκκινες λεπτομέρειες.Μέγκαν ΦοξΗ σταρ του «Teenage Mutant Ninja Turtles» είχε τα φρεσκοβαμμένα ροζ μαλλιά της κάτω σε ένα wet look για το πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο XS Nightclub στο θέρετρο Wynn στο Λας Βέγκας.

Συνδύασε την εμφάνιση με μια άλλη δημιουργία Poster Girl, κουβαλώντας μια μαύρη τσάντα από τη μάρκα με ροζ λεπτομέρεια από δέρμα φιδιού, ασημένια καρφιά και μια αγκράφα καλυμμένη με κρύσταλλο.

Η Μέγκαν Φοξ διατήρησε το ροζ θέμα με το μακιγιάζ της, φορώντας αστραφτερή σκιά ματιών και σκούρο μολύβι με μια πιο ανοιχτή ροζ απόχρωση κραγιόν.Μέγκαν ΦοξΣυναντήθηκε με αστέρια όπως η Taylor Swift, ο Travis Kelce , ο Jason Kelce  η Brittany και ο Patrick Mahomes στο πάρτι, όπου οι Kansas City Chiefs πανηγύρισαν τη νίκη τους εναντίον των San Francisco 49ers.

Όσον αφορά τη νέα της εμφάνιση, η Φοξ έκανε το ντεμπούτο της στα νέα της ροζ μαλλιά – μια εμφάνιση που την έκανε και στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Machine Gun Kelly το 2022 – σε ένα πάρτι για τα Grammy την περασμένη εβδομάδα μαζί με ένα φρέσκο ​​μανίκι τατουάζ.Machine Gun Kelly και Megan FoxΤο ζευγάρι φαινόταν να είναι ξανά μαζί σε ένα πάρτι Super Bowl στο Sin City την Παρασκευή, αν και κρατούν τη σχέση τους πιο κρυφή από ό,τι στο παρελθόν.

Μέγκαν Φοξ: Γράφει για την αποβολή, τον εθισμό στον έρωτα, τη δυσπιστία και πολλά άλλα στο “Pretty Boys Are Poisonous”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Taylor Swift: Το εντυπωσιακό και λαμπερό look που επέλεξε για τα βραβεία iHeartRadio

HerNews ka

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Καμίλα & Κέιτ Μίντλεντον θα φορούν μοντέρνα φορέματα- Πως θα είναι ντυμένος ο πρίγκιπας Χάρι

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκανε το πιο μοντέρνο φθινιπωρινό look για κάθε It girl!

HerNewskl