HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μέγκι Ντρίο: «Η Ραμόνα Βλαντή ντύνεται σαν μούμια»

Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/2 σε event σε μαγαζί της Αθήνας και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στη Ραμόνα Βλαντή αλλά και στην Έβελυν Καζαντζόγλου που είναι κριτής στο My Style Rocks.

«Είμαστε ανοιχτοί σε νέους έρωτες, ο έρωτας ομορφαίνει τη γυναίκα. Με έχουν κερατώσει», δήλωσε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Αναφορικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που δεν κάνει δηλώσεις στις κάμερες είπε: «Φίρμα… μην ξεχνάει ότι έγινε από όλο αυτό, μη μου το παίζει Ναόμι Κάμπελ, μεταξύ μας τώρα έλα βρε Ηλιάνα μου».

«Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο ‘My Style Rocks’ είναι θεά, επιτέλους μπήκε μια κυρία και διδάσκει στυλ σε αντίθεση με τη Ραμόνα που ντύνεται σαν μούμια και φοράει όλο τα ίδια. Είναι πολύ vintage, σε μαύρους τόνους. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Έβελυν, είναι νεότατη. Μπράβο Έβελυν συνέχισε έτσι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπέρασε ρεπόρτερ ο οποίος της ευχήθηκε χρόνια πολλά ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Τα συνεχόμενα «πυρά» της Μέγκι Ντρίο

«Θα ήθελα εγώ να περάσω έξω από το My Style Rocks; Από αυτό το χάλι που γίνεται στο My Style Rocks; Θα ήθελα; Με ρώτησε κανείς; Ούτε στιλ έχουν τα κορίτσια, ούτε εκπομπή γίνεται και κάθε μέρα αλλάζουν πρόσωπα. Για την Ραμόνα δεν θα πω τίποτα, μην μου ξαναμιλήσετε γι’ αυτήν όπως και εκείνη λέει για μένα “μην ξαναμιλήσετε για την Μέγκι”.Βαρέθηκα να δίνω έμφαση και δύναμη τηλεοπτική σε άτομα τα οποία δεν αξίζουν τίποτα για μένα. Ας ηρεμήσει όμως λίγο γιατί εγώ έχω ακούσει ότι δεν θα μπει στην επιτροπή του My Style Rocks, η Ραμόνα».

«Το Shopping Star δεν το βλέπει κανείς, χάθηκε το κορίτσι (σ.σ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου) σε αυτό το πρότζεκτ, δεν της πάει καθόλου το πρότζεκτ αυτό. Κακώς έφυγε τότε από το GNTM. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γενικά, δεν κάνει για την τηλεόραση κατ’ εμέ», δήλωσε σε άλλη συνέντευξή της η Μέγκι Ντρίο.

Μέγκι Ντρίο για Δέσποινα Βανδή: «Είναι και μάνα, πρέπει να προσέχει λίγο το στυλ και τις εμφανίσεις της»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Her News b

Δήμητρα Λιάνη: «Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να αντιγράψουν τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά δεν τα κατάφεραν»

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε το νέο τρέιλερ του “I Love Σου Κου” στον ANT1

HerNews ka