HerNews.gr
Social News

Georgina Rodriguez: Η «αδιαφορία» της για τα γενέθλια του Christiano Ronaldo

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, η Georgina Rodriguez , γνωστή για την έντονη παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ευχήθηκε δημόσια στον Christiano Ronaldo τον σύντροφό της, για τα 39α γενέθλιά του αυτή τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου.

Ο Christiano Ronaldo, ο οποίος συνεχίζει να διαπρέπει στον κόσμο του ποδοσφαίρου με τις εμφανίσεις του για την Αλ-Νασρ και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του, η φιλοδοξία του Ronaldo παραμένει αμείωτη, με στόχο να αγωνιστεί στη μεγάλη σκηνή στο Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέχρι την ηλικία των 41 ετών.

Ο Ronaldo γεννημένος στο Φουντσάλ, δέχτηκε ευχές γενεθλίων από στενά μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών του και της μητέρας του.

Η αξιοσημείωτη απουσία «ευχετήριου» μηνύματος από τη Georgina Rodriguez , παρά το γεγονός ότι ήταν μια φυσιογνωμία με μεγάλη επιρροή στο Instagram και η πιο δημοφιλής Ισπανίδα στην πλατφόρμα, πυροδότησε συζητήσεις και εικασίες.

Το θέμα έγινε σημείο ενδιαφέροντος στο «Aruser@s», μια πρωινή εκπομπή στο La Sexta, όπου η παρουσιάστρια Tatiana Arus τόνισε τη σιωπή της Rodriguez.

«Δεν υπάρχει κανένα σημάδι της Georgina», παρατήρησε. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Alfonso Arus , υπέθεσε ότι η απουσία της Rodriguez από τα social media μπορεί να οφείλεται στο ότι ασχολήθηκε με τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν του ντοκιμαντέρ της, που υπόσχεται νέες εξελίξεις.

Έκπληξη γενεθλίων για τον Ronaldo

Προσθέτοντας μια ανάλαφρη νότα στα γενέθλια του Christiano Ronaldo , η ομάδα του Αλ-Νασρ τον εξέπληξε με μια τούρτα γενεθλίων, μια στιγμή που συζητήθηκε χιουμοριστικά στο ‘Aruser@s’.

Παρά την εορταστική χειρονομία, ο ποδοσφαιριστής, πάντα  επαγγελματίας, επέλεξε να επικεντρωθεί στην προπόνηση αντί να επιδοθεί στην τούρτα, προκαλώντας παιχνιδιάρικα σχόλια από τους συμμετέχοντες του σόου σχετικά με την αφοσίωσή του στο ποδόσφαιρο στους εορτασμούς γενεθλίων.

Αυτό το περιστατικό έχει τροφοδοτήσει εικασίες και συζητήσεις μεταξύ των θαυμαστών και των μέσων ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας τον έντονο έλεγχο που αντιμετωπίζουν τα δημόσια πρόσωπα σχετικά με την προσωπική τους ζωή και τη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι λόγοι πίσω από τη σιωπή της Rodriguez στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του Ronaldo παραμένουν θέμα ίντριγκας και εικασιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Christiano ανήρτησε ένα Story στο Instagram στο οποίο ποζάρει με τη Georgina κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, με την σύντροφό του να το κάνει απλά repost. 

Georgina Rodriguez: «Η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση για τους άνδρες της ζωής της

Her News

Στέλιος Κερασίδης: Ο νεότερος σολίστ στην ιστορία του Ηρωδείου

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν είναι ένα πολιτικό ζήτημα η έκτρωση και το σώμα σου”

HerNewskl