HerNews.gr
Beauty

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο μανικιούρ για το 2024

Μπάγια Αντωνοπούλου

Η γνωστή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές iconic fashion και beauty εμφανίσεις. Ωστόσο, αυτήν την φορά κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US, το οποίο πρόκειται να προβληθεί για 6η σεζόν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.00. Η Μπάγια Αντωνοπούλου προετοιμάζεται για την υπέροχη live εμφάνιση της, υιοθετώντας την απόλυτη τάση του 2024 στο μανικιούρ.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο μανικιούρ για το 2024

Σε ποια αναφερόμαστε; Φυσικά, στα magenta nails! Μέσα από ένα instagram story της από τα Telis Kikeris Hair & Beauty μας έδωσε έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ μας.

Η αίσθηση του magenta στα νύχια είναι μια εντυπωσιακή επιλογή που δεν περνάει απαρατήρητη. Φωτεινή αλλά και κάπως μουντή, αυτή η απόχρωση κερδίζει τις εντυπώσεις και συχνά συγκρίνεται είτε με το φούξια είτε με το μωβ. Πάντα, όμως, διατηρεί το μοναδικό της χαρακτήρα.

Είναι ένα χρώμα που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα εντυπωσιακό μανικιούρ ή πεντικιούρ, που δεν θα περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Η ίδια προτίμησε να υιοθετήσει την αγαπημένη αυτήν τάση σε κοντά νύχια. Η επιλογή που έκανε αναδεικνύει ξεκάθαρα το στυλ της, είναι κομψή και ιδανική για κάθε εμφάνιση. Μπορείτε να υιοθετήσετε τα magenta nails από μια καθημερινή ημέρα στο γραφείο ακόμη και με ένα total black σύνολο μέχρι και σε μία βραδινή/ επίσημη εμφάνιση.

Εμείς είμαστε σίγουρες πως η Μπάγια Αντωνοπούλου θα είναι άκρως λαμπερή την αυριανή βραδιά!

Δείτε το μανικιούρ της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου λύνει τη σιωπή της: Ο λόγος που αποχώρισε από το Mega & το ενδεχόμενο να παντρευτεί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Terracotta: H τάση που υπόσχεται θεαματικά κοψίματα στο προσώπο!

HerNewskl

Pixie Cut: Η Emma Watson το υιοθέτησε αποδεικνύοντάς μας γιατί είναι τάση

HerNewskl

5 κόλπα για να μην λερώσει το κόκκινο κρασί τα δόντια σας!

HerNews ka