HerNews.gr
Ζώδια

Ιχθύς: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους & οι συμβατότητες του ζωδίου

Ιχθύες: Η εποχή τους, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου, σηματοδοτεί το τέλος του ζωδιακού ημερολογίου και μια σημαντική στιγμή για όσους εμπίπτουν στο ζώδιο.

Για όσους γεννήθηκαν την εποχή των Ιχθύων, αυτή η στιγμή παρουσιάζει ένα νέο ξεκίνημα και μια πρόσκληση για νέες συνήθειες.Είναι μια εποχή γιορτής.Είναι μια στιγμή να σκεφτείς, μια στιγμή να ευχηθείς και να ονειρευτείς τη χρονιά που έχεις μπροστά σου. Μια ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή και να κάνετε ένα “ξόρκι” για τη χρονιά που έρχεται. Σηματοδοτεί επίσης μια στιγμή αλλαγής, ξαναγράφοντας εκεί που θέλετε να είστε και να πάτε το επόμενο έτος.

Το 12ο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς πέφτει μετά τον Υδροχόο και πριν τον Κριό. Είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού, τα άλλα είναι ο Καρκίνος και ο Σκορπιός , που εμποτίζει το ζώδιο με μια αίσθηση συναισθηματικότητας.Ερμής στους Ιχθείς: η συναισθηματική σκέψη υπερισχύει

Οι Ιχθύες συμβολίζονται από δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, κάτι που αντιπροσωπεύει τη σύγκρουση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας που βιώνουν όλοι οι Ιχθύες.

Λόγω του συναισθηματικού τους βάθους, οι Ιχθύες συχνά μένουν ευάλωτοι. Είναι σημαντικό για τους Ιχθύες να καταλάβουν πώς να ενισχύσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Είναι “ψάρια”, άρα είναι πολύ εκτεθειμένα. Μερικές φορές οι άνθρωποι το εκμεταλλεύονται. Το να ξέρετε πώς να καλύπτετε και να χειρίζεστε τη θάλασσα των συναισθημάτων σας με διακριτικότητα, θα ταιριάξει πολύ στους Ιχθύες μακροπρόθεσμα.

Νεότερα Άρθρα

Η Αφροδίτη στον Πλούτωνα 6/5: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ο Ερμής στον Ιχθύ: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα 15/06

Her News b