HerNews.gr
Ζώδια

Προσοχή! Αυτά τα 3 ζώδια εξακολουθούν να έχουν εμμονή με τους πρώην τους

Είτε εργένης είτε με σύντροφο, είτε ερωτευμένος , είτε αρχάριος , η δυναμική των σχέσεων βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τον Φεβρουάριο, όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας υπενθυμίζει, με τη συντριπτική, καπιταλιστική καραμέλα της, ότι η αγάπη είναι κάτι υπέροχο. Ωστόσο, για ορισμένα ζώδια, το “τσούξιμο” για το παρελθόν είναι ένα μοτίβο που δεν μπορούν να αποφύγουν.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συγκεκριμένα ζώδια έχουν ακόμη συναισθήματα για τους πρώην τους.

Καθώς μιλάμε για θέματα της καρδιάς, η παρακάτω λίστα ισχύει και για τα ζώδια της Σελήνης και της Αφροδίτης.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ευρεία βολή νεαρός ενήλικος ασιατικός λυπημένος άνδρας μοναξιάς που κάθεται στο πάτωμα στην κρεβατοκάμαρα ακουμπισμένος στο κρεβάτι και κλαίει. Σπασμένη καρδιά άνθρωπος απόγνωσης που κάθεται στο πάτωμα ακούγοντας μουσική μόνο από ακουστικά.Ο Καρκίνος είναι το βασικό ζώδιο της νοσταλγίας. Κανείς δεν μετατρέπει έναν μέσο άνθρωπο σε έναν εξυψωμένο χαμένο έρωτα με μεγαλύτερη ταχύτητα από έναν Καρκίνο που μόλις τον χώρισαν.

Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα στην τρέχουσα σχέση τους ή όταν ένα αρωματικό κερί τους θυμίζει τον πρώην τους, αρχίζουν να λαχταρούν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο Scott Disick, ο οποίος φέρεται να «τρελάθηκε» όταν η πρώην Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Κορίτσι φωτίζει την εικόνα στη φωτιά.Ποτέ η γραμμή μεταξύ αγάπης και μίσους δεν είναι πιο λεπτή όσο στην καρδιά ενός Σκορπιού . Είναι η ίδια συγκίνηση για αυτόν τον τύπο – καθώς τα επικυρώνουν και τα δύο άκρα. Είτε σκέφτονται ακόμα τρόπους με τους οποίους τους πρόδωσε ο πρώην τους, τρόπους να τους φέρουν πίσω, είτε τρόπους να τους ξαναδώσουν, το νήμα είναι εκεί, το νήμα είναι εμμονικό και το νήμα δεν έχει τέλος.

Στοιχεία της διαρκούς φύσης της αγάπης του Σκορπιού μπορούν να βρεθούν στον βασιλιά Κάρολο Γ’, ο οποίος κρατούσε ένα κερί για την πρώην και νυν σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για δεκαετίες.

Άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν τα φεγγάρια Σκορπιού Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ , που κράτησαν την πίστη τους ο ένας στον άλλον παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και χώρισαν για σχεδόν 17 χρόνια.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Συντετριμμένος λυπημένος άνδρας με μια φωτογραφία της πρώην κοπέλας του

Αχ, Ιχθύες , αυτοί οι λυσσασμένοι λάτρεις εξακολουθούν να φτιάχνουν λίστες αναπαραγωγής του Spotify για τον τελευταίο έρωτα που τους πλήγωσε.

Μένουν συνήθως να αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει τον πρώην τους ή αν αυτός ο πρώην είναι διαφορετικός, καλύτερος και πιο ευτυχισμένος τώρα. 

Οι διάσημοι Ιχθείς που δυσκολεύτηκαν να αφήσουν τον πρώην έρωτα περιλαμβάνουν τον Justin Bieber και τον Ιχθύ Kanye «είμαστε χωρισμένοι μόνο στα χαρτιά» West.

Ζώδια: Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 5-11 Φεβρουαρίου 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Ποια ζώδια θα «επηρεαστούν» και τι πρέπει να προσέξουμε

HerNews ka

Τα ζώδια που αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη των πράξεών τους

Her News

3 Ντροπαλά ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Her News