HerNews.gr
Διεθνή

Ράσελ Κρόου: Αποκάλυψε ότι έπαιζε με 2 σπασμένα πόδια στο «Robin Hood» χωρίς να το καταλάβει

Ο Ράσελ Κρόου, ο ηθοποιός που φημίζεται για την ατρόμητη προσέγγισή του στα ακροβατικά, έριξε φως σε ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Robin Hood» το 2010.

Ο έμπειρος ηθοποιός ομολόγησε ότι άντεξε εν αγνοία του δύο σπασμένα πόδια σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας.

Ράσελ Κρόου: «Έσπασα τα πόδια μου αφού πήδηξα από ένα κάστρο»

Αναπολώντας το περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας, «Land of Bad», ο Κρόου μοιράστηκε τις οδυνηρές λεπτομέρειες του ατυχήματος.

«Πήδηξα από μια γλιστρίδα του κάστρου σε σκληρό ανώμαλο έδαφος», είπε στο περιοδικό People.

«Θα έπρεπε να είχαμε προετοιμάσει το έδαφος και να θάψουμε ένα μαξιλαράκι, αλλά βιαζόμασταν να κάνουμε τη λήψη στο φως που σβήνει».

«Καθώς πηδούσα, θυμάμαι ότι σκέφτηκα: “Αυτό θα πονέσει”».

Ο Κρόου φαινομενικά προσγειώθηκε στις φτέρνες του πρώτα στο ανώμαλο έδαφος, νιώθοντας «σαν ένα ηλεκτρικό σοκ να ξεσπά στο σώμα μου».

«Γυρίζαμε μια μεγάλη ταινία, έτσι απλά δυσκολεύεσαι, αλλά ο τελευταίος μήνας αυτής της δουλειάς ήταν πολύ δύσκολος. Υπήρχαν αρκετές εβδομάδες όπου ακόμη και το περπάτημα ήταν μια πρόκληση», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν συζήτησε τον τραυματισμό με την παραγωγή και δεν πήρε ποτέ άδεια λόγω αυτού, απλώς συνέχισε να πηγαίνει στη δουλειά.

Ο γιατρός ανακάλυψε τα σπασμένα οστά του Ράσελ Κρόου 10 χρόνια αργότερα

Μόλις μια δεκαετία αργότερα, ο Κρόου άρχισε να νιώθει ανεξήγητη ενόχληση στα πόδια του, κάτι που τον ώθησε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

Εκπληκτικά, οι επακόλουθες ακτινογραφίες αποκάλυψαν υπολείμματα καταγμάτων και στα δύο οστά της κνήμης , οδηγώντας τον ηθοποιό στην εκπληκτική συνειδητοποίηση ότι είχε επιμείνει στα γυρίσματα του «Robin Hood» με δύο σπασμένα πόδια.

«Προφανώς μπορούσε να δει τα υπολείμματα των καταγμάτων και στα δύο οστά της κνήμης», είπε ο Κρόου.

Αναλογιζόμενος την εξαντλητική δοκιμασία, ο Ράσελ Κρόου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ανθεκτικότητα του σώματος, σημειώνοντας ότι τα τραύματα είχαν επουλωθεί με την πάροδο του χρόνου χωρίς γύψο ή παυσίπονα.

Ράσελ Κρόου: Ξέσπασε σε κλάμματα για το θάνατο του αγαπημένου του σκύλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: «Καρφιά» για την Κλάρα Κια στην πρώτη της συνέντευξη- «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες»

HerNews ka

Bianca Censori: Έτσι πήγε ντυμένη στη Disneyland (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

CERN: Επαναλειτουργεί μετά από τρία χρόνια ο αναβαθμισμένος μεγάλος επιταχυντής του

Her News