HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Αποδέχεται το γεγονός ότι η ζωή της με τον Ben Affleck δεν είναι τέλεια

Η Jennifer Lopez ήταν πάντα η πειθαρχημένη, στρατηγικά εργασιομανής, που δεν έπαιρνε μεγάλα ​​ρίσκα στις σχέσεις της, αν και θέλει να ξεφύγει από αυτό.

Τελικά αποδέχεται το γεγονός ότι η ζωή της δεν είναι τέλεια, ειδικά στον γάμο της με τον Ben Affleck και το αντιμετωπίζει σε ένα φιλόδοξο νέο επαγγελματικό κομμάτι.

Το τελευταίο της έργο, μια ωδή τριών μερών στη δια βίου αναζήτηση της αγάπης, συμπεριλαμβανομένης της επανένωσής της και του γάμου της με τον Ben Affleck 21 χρόνια μετά τον πολυδιαφημισμένο χωρισμό τους, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Ορισμένοι από τους πιο στενούς της φίλους και επιχειρηματικούς συνεργάτες αρχικά εξέφρασαν ανησυχία για εκείνη.Το έργο περιλαμβάνει μια ωριαία μουσική ταινία με τίτλο “This is Me Now… A Love Story”, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Prime, και το πρώτο της στούντιο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία, “This is Me… Now”, που ακολουθεί- μέχρι το “This is Me… Then” του 2002. Το άλμπουμ περιλαμβάνει ακόμη και ένα “Dear Ben Pt. II”, μια συνέχεια του αρχικού “Dear Ben”.

Επιπλέον, ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Greatest Love Story Never Told” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Jennifer Lopez , 54 ετών τώρα, στη δημιουργία της μουσικής ταινίας και πώς έπρεπε να τη χρηματοδοτήσει με 20 εκατομμύρια δολάρια δικά της χρήματα αφού κανείς άλλος δεν θα τα έπαιρνε. Ακόμη και η Khloé Kardashian αρνήθηκε να εμφανιστεί σε αυτό.

Η Jennifer Lopez δεν είχε ποτέ μεγάλη αυτοεκτίμηση

Στο ντοκιμαντέρ, η Jennifer Lopez μιλάει για τους αγώνες της με την αυτοεκτίμηση, νιώθοντας σαν ξεχασμένο μεσαίο παιδί που μεγαλώνει στο Μπρονξ και τις αμφιβολίες της για την αξία της. Η ίδια πιστώνει στον Affleck που τη βοήθησε να πιστέψει στον εαυτό της, παρά τις πιθανότητες για κριτική.

Το έργο θα μπορούσε να ήταν ένα άλλο “Gigli”, η ταινία του 2002 που ήταν εμπορική αποτυχία και συνέπεσε με τον χωρισμό της με τον Affleck. Ωστόσο, το «This is Me Now… A Love Story» έχει λάβει θετικές κριτικές, με το The Daily Beast να το αποκαλεί «μια αριστοτεχνική διάψευση 65 λεπτών για όλους τους αμφίβολους».

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει επίσης ότι η Lopez μοιράστηκε τις ιδιωτικές ερωτικές επιστολές του Affleck με τους συν-τραγουδοποιούς της για έμπνευση, μια λεπτομέρεια που εξέπληξε τον Affleck όταν το έμαθε.

Στη συνέχεια, η ταινία ακολουθεί τον χαρακτήρα της, γνωστό ως The Artist, μέσα από τρεις γάμους με άντρες που μοιάζουν με τους πρώην συζύγους της και έναν νεότερο άντρα που μοιάζει με τον εφεδρικό χορευτή της, τον Casper Smart.

Συνολικά, το έργο είναι μια αντανάκλαση του ταξιδιού της Lopez προς την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού της και την προθυμία της να μοιραστεί τις προσωπικές της εμπειρίες με τον κόσμο.

Η «ζηλιάρα» Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν με τον Ben Affleck

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oυρές χιλιομέτρων και αναμονή 35 ωρών για να προσκυνήσουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News

Το FBI ανέκρινε Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κιμ Καρντάσιαν για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο

Her News

Αυστηρή αδελφή η Μπέλα Χαντίντ: «Η Τζίτζι παραείναι καλή για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

Her News