HerNews.gr
DECORNEWS

5 απλοί τρόποι για να κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας πιο χρήσιμη

Δεν είναι μεγάλη είδηση ​​ότι στην είσοδο δεν δίνεται πάντα η σχεδιαστική προσοχή που της αξίζει, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται καθημερινά – να μας “αποχαιρετούν” από την πρωινή βιασύνη, να χαιρετάμε την οικογένεια και τους φίλους – θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγενικοί μαζί της.

Η πραγματικότητα είναι ότι μετά από μια κουραστική μέρα έξω, είμαστε συνήθως τόσο ευγνώμονες που φτάσαμε στην είσοδο του σπιτιού μας, που αυτό μπορεί να είναι αρκετό από μόνο του. Αλλά οι είσοδοι είναι πολύ πιο ενδεικτικές για ένα σπίτι από ό,τι πιστεύουμε και έχουν τη δυνατότητα να φέρουν απόλυτη χαρά και λειτουργικότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. 

Ακριβώς όπως πάρα πολλά περιττά αντικείμενα μπορούν να διακόψουν τη ροή ενός υπνοδωματίου, του μπάνιου ή άλλου χώρου, το πρώτο βήμα για να επιτύχετε μια αρμονική και όμορφη είσοδο είναι να εξαλείψετε το χάος.

Αφού λοιπόν καταπιαστείτε με την αποσυμφόρηση, πώς μπορούμε να κρατήσουμε αυτόν τον χώρο να δουλεύει σκληρά αλλά και να φαίνεται ωραίος; 

1. Αφήστε τον χώρο αποθήκευσης να ρυθμίσει τον χώρο

Βαμμένη λευκή κονσόλα παραλίας με διακοσμητικό πιάτο και φυτόΓια ένα θερμό καλωσόρισμα και βελτιωμένη αναχώρηση που δεν είναι χαοτική – οπτικά ή στην πράξη – κρατήστε στο μυαλό σας τον χώρο αποθήκευσης στην είσοδο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ντουλάπα για να αφήσετε τα πράγματα μακριά. Το κλειδί είναι να κρατήσετε ό,τι μπορείτε, κάτω από οπτικά περιβλήματα. Δεν θέλουν απαραίτητα όλοι να δουν το οικιακό γυαλιστικό παπουτσιών ή ένα εφεδρικό καλώδιο φόρτισης… Αλλά δυστυχώς, αυτό είναι το είδος που καταφέρνει πάντα να προσγειώνεται σε αυτόν τον χώρο. Η επένδυση σε διοργανωτές εισόδου μπορεί να σας βοηθήσει. Ακόμη και οι στενές κονσόλες για μικρότερες εισόδους μπορούν να συνοδεύονται από συρτάρια (και καλή εμφάνιση). Το κλειδί είναι να επιλέξετε με σύνεση. 

2. Επενδύστε στο σωστό κάθισμαΜοντέρνα είσοδος με ξύλινη επένδυση με σύγχρονο λευκό βάζο και εσωτερικό δέντρο από τον Paris Forino, Hudson GarruppoΚάθε είσοδος, ανάμεσα στα διακοσμητικά στοιχεία, χρειάζεται καθίσματα για να φορέσετε παπούτσια. Αποφύγετε ένα απλό ενσωματωμένο χωρίς αποθηκευτικό χώρο, καθώς αυτό είναι αρκετά περιοριστικό, παρέχοντας μόνο ένα κάθισμα και όχι  στον τρόπο απόκρυψης αντικειμένων. Είναι στην πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα λάθη αποθήκευσης στην είσοδο που μπορείτε να κάνετε επίσης.

Επιλέξτε μια όμορφα προσαρμοσμένη κατασκευή με συρτάρια αν μπορείτε. Εναλλακτικά, βρείτε έναν κομψό πάγκο αποθήκευσης στην είσοδο , με ένα πολύχρωμο υφασμάτινο κάθισμα για να φέρετε το κέφι στο δωμάτιο.

3. Επιμέλεια του ορατού χώρου που τοποθετείτε αντικείμεναΕίσοδος με γλυπτικούς στρογγυλούς καθρέφτες, ξύλινη κονσόλα, διακοσμημένη με επιτραπέζια φωτιστικά και φυτάΣίγουρα θέλουμε να κρύψουμε το αντιαισθητικό, αλλά μόλις γίνει αυτό, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ορισμένα αντικείμενα θα είναι φυσικά στην οθόνη, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια νύχτα. Μια καλή επιλογή είναι η προσθήκη μιας κονσόλας. Τα βασικά χαρακτηριστικά πρέπει να περιλαμβάνουν (1) χώρο για να τοποθετήσετε κλειδιά, (2) χώρο για να τοποθετήσετε τσάντες εκτός του δαπέδου και (3) χώρο για να κρεμάσετε παλτό, τσάντες ή παιδικές σχολικές τσάντες. 

4. Χρησιμοποιήστε καθρέφτες και φωτισμόΤαπετσαρία με ελαφριά σχέδια στην είσοδο με μεγάλο καθρέφτη και καλλιτεχνικό φωτισμόΓια να διασφαλίσετε ότι η είσοδος σας εξυπηρετεί ολόκληρο το νοικοκυριό όπως θα έπρεπε, αλλά εργάζεται πολύ σκληρά για να δείχνει όμορφη και για εσάς και τους καλεσμένους, είναι απαραίτητο να τη διατηρείτε καλά φωτισμένη. Ο φωτισμός της εισόδου μπορεί να μην οργανώνει από μόνος του μια είσοδο, αλλά όταν γίνεται σωστά μπορεί να κάνει μια μικρή είσοδο να φαίνεται μεγαλύτερη και πολύ πιο φιλόξενη.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά και τα αρχιτεκτονικά μενταγιόν μπορούν να προσθέσουν διάσταση σε έναν ήπιο χώρο. Για να αναπηδήσει ακόμα περισσότερο το φυσικό και το τεχνητό φως, οι καθρέφτες είναι απαραίτητοι και είναι ένα από τα πράγματα που έχει και κάθε όμορφη είσοδος.

5. Βεβαιωθείτε ότι καλωσορίζει Γωνία εισόδου με διακοσμητικό γάντζο τοίχου και καπέλο, κομψό χαλί, υφασμάτινη καρέκλα και ξυλόγλυπτο λαγόΚαι τέλος, ας αναφερθούμε σε μια από τις πιο σημαντικές δουλειές μιας εισόδου: το να καλωσορίζει επισκέπτες. Αυτό πρέπει να έχει ένα προσωπικό στοιχείο σε αυτό, επομένως χρησιμοποιήστε τέχνη και άλλες επιλεκτικές προσαρμοσμένες προσθήκες για να αποκαλύψετε λίγο από το στυλ σας και τις αγαπημένες σας τάσεις εσωτερικής διακόσμησης . Αυτό θα δώσει στους φίλους και την οικογένεια μια γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στον υπόλοιπο χώρο σας. 

5 χρώματα βαφής που κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται «φθηνό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 χρώματα βαφής που κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται «φθηνό»

HerNews ka

Η Vip Art φέρνει μοναδικές Black Friday εκπτώσεις – Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους δικούς σου

HerNewskl

5 κοινά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν διακοσμείτε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα

HerNews ka