HerNews.gr
Social News

Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η ηθοποιός

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Mega, Famagusta.

Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με μια τρυφερή φωτογραφία όπου φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου στην ανάρτησή της και η ενότητα των σχολίων “πλημμύρισε” από ευχές για εκείνη και το μωράκι της.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ταυτότητα του συντρόφου της, με τις αναφορές σε εκείνον και τη σχέση τους να είναι αρκετά φειδωλές.

«Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη. Είμαι σε καλά φεγγάρια τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου.Είναι κάποια χρόνια. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και πρόσθεσε:

«Δεν προκαλώ, δεν ενοχλώ. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που επιδιώκουν να έχουν μια κάμερα μέσα στο σπίτι τους και δεν το κατακρίνω. Εγώ απλώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Είμαι αρκετά ανοιχτός άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος να μάθει με ποιον είμαι, για πόσο είμαι και πού είμαι. Ή πότε θα χωρίσω, αν θα χωρίσω και πώς θα χωρίσω. Αυτό δεν δίνει κάποια αληθινή πληροφορία, είναι απλά κουτσομπολιό. Νομίζω πως αν θέλει να με μάθει κάποιος, μπορεί κάλλιστα από αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει τι τύπος είμαι», είπε η Βασιλική Τρουφάκου.

Σε ερώτηση για το αν προτιμά ο σύντροφός της να μην προέρχεται από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εκείνη δήλωσε: «Μου έχει τύχει. Είχα σχέση με έναν ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη και ζεστασιά στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτό τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Ξέρεις, έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις “όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες”. Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο.

Εμείς είμαστε νομάδες Όταν είσαι με έναν άλλο ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, ξεκούραση και απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Αντωνοπούλου: “Τίτλοι τέλους” στον γάμο της με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μετά από 10 χρόνια

HerNews ka

Ναταλία Γερμανού: Ποζάρει στο νέο πλατό της εκπομπής της

HerNewskl

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρώμη

Her News