HerNews.gr
Ελλάδα

Θρήνος για την Άντζελα Δημητρίου: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Άντζελα Δημητρίου καθώς σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 96 ετών.

Η Άντζελα Δημητρίου και η μητέρα της ήταν πολύ δεμένες με την τραγουδίστρια να αναφέρεται αρκετές φορές σε εκείνη σε παλαιότερες συνεντεύξεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

Μάλιστα σήμερα η Άντζελα Δημητρίου έχει προγραμματισμένη εμφανίση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και πριν από λίγα λεπτά το συγκεκριμένο μαγαζί ανήρτησε κανονικά φωτογραφία της τραγουδίστριας γράφοντας «Τετάρτη με τη Λαίδη».

«Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη μάνα! Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ πολύ» είχε αναφέρει σε μια φωτογραφία της στο Instagram.

«Όταν ήμουν 11 χρονών σταμάτησα το σχολείο γιατί έπρεπε να δουλέψω και να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Ο ένας είναι εν ζωή και ο άλλος δεν είναι. Αισθανόμουν ότι ήμουν ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο γιατί είχα μια μάνα δυνατή. Δεν μετανιώνω που δεν σπούδασα γιατί έχω σπουδάσει τα γράμματα της ζωής, του δρόμου. Είμαι ένα παιδί από λαϊκά στρώματα και ότι έκανα το έκανα με πολύ κόπο και κούραση», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Mega η Άντζελα Δημητρίου.

 «Ο πατέρας μου ήταν απών. Είχε πρόβλημα υγείας και όταν ερχόταν είτε θα χτύπαγε την μάνα μου είτε θα τα έσπαγε μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβούμουν πάρα πολύ. Κάποια στιγμή είχε πάρει τη μητέρα μου ο πατέρας μου και τη χτύπαγε και εγώ ήμουν έτοιμη να του πετάξω στο κεφάλι την γκαζιέρα. Ήρθε η αστυνομία, τον πήρε μέσα και τον ρώτησε γιατί το έκανε και είπε ότι είναι τρελός. Κλείστηκε στο Δαφνί, δεν έγινε ποτέ καλά», πρόσθεσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αναδρομικά για το ρεύμα: Ποιοί και πόσα θα λάβουν

Her News b

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου – Ελίνα Τζένγκο: Χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με ρεκόρ – Πρώτη με διαφορά 5 μέτρων

Her News

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική και η κατάρριψη των ταμπού

Her News