HerNews.gr
DECORNEWS

Κουρτίνες: 3+1 νέοι τρόποι που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις

Οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για παράθυρα. Οι κουρτίνες έντονο τρόπο, μπορούν να υποστηρίξουν πιο έντονες ανακαινίσεις, όπως διαχωριστικά τοιχώματα, συρόμενα πάνελ και πολλά άλλα. 

Και πολλοί σχεδιαστές τείνουν στις ευέλικτες αρχιτεκτονικές τους ιδιότητες, απαλύνοντας τις γραμμές των άκαμπτων σύγχρονων διατάξεων, ενώ προσθέτουν μια απαλή δόση “δράματος”.

Η χρήση κουρτινών ως διαχωριστικών χώρου συμβάλλει σε μια απαλή ατμόσφαιρα και εισάγει ένα στοιχείο ζεστασιάς στο περιβάλλον. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφών υφασμάτων ενισχύει περαιτέρω την ευελιξία αυτής της σχεδιαστικής επιλογής.

1. Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να μαλακώσετε το φωςυπνοδωμάτιο με λευκή κουρτίναΟι κουρτίνες βοηθούν πραγματικά να απαλύνουν τις γωνιακές γραμμές του χώρου.Ως ένας κομψός τρόπος για να προσδώσετε υφή στους τοίχους, οι κουρτίνες εξυπηρετούν επίσης πιο συμβατικούς σκοπούς, μαλακώνουν το φως καθώς εισέρχεται στο δωμάτιο, ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό φίλτρο. 

2. Κρύψτε τις περιοχές που υπάρχει κρεβάτικουρτίναΌταν επιλέγετε υφάσματα, να έχετε κατά νου ότι όταν χρησιμοποιείτε κουρτίνες ως διαχωριστικά δωματίου, απαιτούνται δύο στρώματα υφάσματος, καθώς θα είναι ορατά τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος. Σε αντίθεση με έναν μόνιμο τοίχο, ένα διαχωριστικό κουρτινών είναι πιο ευέλικτο και με περισσότερους από έναν τρόπους, μπορεί να προσαρμοστεί στην κατάσταση, είτε είναι πλήρως ανοιχτό είτε κλειστό, ή ακόμα και μισάνοιχτο. 

3. Δημιουργήστε ένα κεφαλάρι από κουρτίνα

μπλε κρεβατοκάμαρα με κουρτίναΗ κουρτίνα από τοίχο σε τοίχο είναι μια στιγμή στην κρεβατοκάμαρα, ιδιαίτερα ως ένα τολμηρό αλλά μινιμαλιστικό σκηνικό για το κρεβάτι. Τοποθετείται εύκολα με ισχυρό διαφανές σύρμα ψαρέματος κρεμασμένο από ένα μικροσκοπικό αγκίστρι στην οροφή. Το υπέροχο με τις κουρτίνες είναι ότι μπορεί να είναι όσο ακριβές θέλετε. 

4. Γεμίστε μια άβολη περιοχήμπεζ σαλόνιΟι κουρτίνες μπορούν να λειτουργήσουν ως κινηματογραφικό σκηνικό για έναν χώρο, αλλά φυσικά μπορούν επίσης να κλείσουν μικρότερες περιοχές ή να κρύψουν επιλεγμένα στοιχεία για να αυξήσουν την κομψή αίσθηση οργάνωσης. Ο μοναδικός σχεδιασμός όχι μόνο επιλύει τη φοβερή νεκρή γωνιά του σαλονιού , αλλά επίσης καθιερώνει ρυθμό με το συνολικό σχεδιαστικό θέμα του σπιτιού.

5 απλοί τρόποι για να κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας πιο χρήσιμη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η ιδανική κουζίνα δεν υπάρχει, τη φτιάχνουμε εμείς

Her News b

10 αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύετε στο αυτοκίνητό σας, σύμφωνα με τους επαγγελματίες

HerNews ka

Η Alicia Keys και ο σύζυγός της μας ξεναγούν στο σπίτι τους

Her News