HerNews.gr
Beauty

Anne Hathaway: Έκανε το πιο glam manicure που έχουμε δει

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway έκανε μια τολμηρή και λαμπερή επιλογή στην τελευταία της εμφάνιση, υιοθετώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ που έχουν δει τα μάτια μας πρόσφατα. Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικά beauty looks, στα Film Independent Spirit Awards τολμά να ξεχωρίσει με ένα μανικιούρ που κλέβει την παράσταση.

Ο διάσημος celebrity nail artist, Tom Bachik, ανέλαβε να δημιουργήσει ένα λαμπερό και εντυπωσιακό chrome μανικιούρ για την Anne Hathaway. Το μανικιούρ αυτό ήταν ταιριασμένο με τα κρύσταλλα που κοσμούσαν την εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Maison Valentino που φορούσε, καθώς και με τα λαμπερά διαμάντια στα δαχτυλίδια της.

Anne Hathaway: Έκανε το πιο glam manicure που έχουμε δει

Η επιλογή αυτή αποτελεί έναν τολμηρό και εντυπωσιακό τρόπο για να ξεχωρίσεις σε ένα κόκκινο χαλί γεμάτο αστέρια και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η ίδια μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να προσθέσεις λάμψη και φωτεινότητα στο σύνολό σου μέσα από τις λεπτομέρειες, ακόμη και στα νύχια σου.

Anne Hathaway

Ο nail artist πραγματικά εμπνεύστηκε από το κεντημένο jumpsuit της, το οποίο είχε παγιέτες που θύμιζαν φίλντισι και μικροσκοπικά κρύσταλλα. Χρησιμοποίησε ένα βερνίκι μια απόχρωση πιο σκούρη από αυτό της δημιουργίας του Valentino, και στη συνέχεια, με μια ειδική τεχνική, πρόσθεσε ένα μεταλλικό και γυάλινο εφέ στα νύχια της αγαπημένης μας ηθοποιού, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό και λαμπερό μανικιούρ.

Anne Hathaway: Πρωταγωνίστρια στο εξώφυλλο της Vogue Hong Kong

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Πώς χρησιμοποιεί το beauty blender σύμφωνα με την makeup artist της;

HerNewskl

Italian Manicure: Η νέα τάση που θα κυριαρχήσει στο manicure το 2023

HerNewskl

Matte ή glossy κραγιόν: Ποια υφή ταιριάζει στις δικές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις;

HerNewskl