HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Όλα όσα είπε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τις φωτογραφίες με τη Δανάη Μπάρκα

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα να ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος ήταν πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου.

Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Alpha, ήταν εκείνη που τους γνώρισε καθώς διατηρούσε στενές επαφές με τη Δανάη Μπάρκα.

Οι φωτογραφίες με τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σε γνωστό gay κλαμπ της Αθήνας κυκλοφόρησαν το ίδιο διάστημα που είχαν φουντώσει οι φήμες ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε έρθει και πάλι κοντά με τον επιχειρηματία και πολλοί έλεγαν ότι ίσως να βρίσκονται κοντά στην επανασύνδεση.Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ότι μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου, όμως δεν αποκάλυψε τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

«Ξέρω επίσης ότι χθες έγινε μια νέα επικοινωνία ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, το έμαθα δεν μπορώ να μεταφέρω τι συζήτησαν μεταξύ τους αλλά ξέρω ότι η Κατερίνα από την μεριά της είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό και καταλαβαίνετε τι μηνύματα της στέλνουν», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Αυτή η σχέση (της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη) δεν είχε βάλει την οριστική τελεία. Είναι δυο άνθρωποι που έχουν χωρίσει, ο καθένας μετά βγήκε με άλλους ανθρώπους αλλά πάντα κάτι γινόταν και τους έφερνε πάλι μαζί», πρόσθεσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

«Η κα Μπάρκα επιλέγει -και καλά κάνει γιατί δεν έχει να δώσει αναφορά σε κανέναν- να φιλιέται δημόσια. Θεωρώ ότι έτσι κι αλλιώς είναι απαράδεκτο να τραβάει κάποιος με ένα κινητό μία ιδιωτική στιγμή του άλλου. Από τη στιγμή που είναι δημόσια όμως… βγήκε ένα φιλί της κας Μπάρκα. Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε ή την ερωτεύτηκε ο πρώην σύντροφός της; Δεν φταίει κανείς από τους τρεις, ούτε η κα Μπάρκα, ούτε η κα Καινούργιου, ούτε ο κος Τσαγκρίδης» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: Το «μήλο της Έριδος» που… μπήκε ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες φίλες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νάντια Μπουλέ: “Ήταν μια χρονιά με νέες γνωριμίες στη δουλειά, με ανθρώπους που δούλευαν καθημερινά για την εκπομπή”

HerNewskl

Ελίνα Παπίλα: Τι συμβαίνει με την εκπομπή του ΑΝΤ1 – Θα είναι στο πάνελ ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης;

Her News b

Σοφία Βογιατζάκη: «Θαυμάζω απεριόριστα τον Γιώργο Κιμούλη, είναι μαγικός»

Her News b