HerNews.gr
Σχέσεις

Σας απατά ο σύντροφός σας; Μπείτε στις ρυθμίσεις στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και μάθετε

Το να μπλέκουν με τις ρυθμίσεις του Wi-Fi στο σπίτι τους θα μπορούσε να κάνει τα ζευγάρια να χάσουν τη “σύνδεσή” τους.

Μια χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα τέχνασμα που μπορεί να ρίξει φως στη χρήση του διαδικτύου και στα διαδικτυακά ενδιαφέροντα του συντρόφου σας, καλώς ή κακώς.

Η Abby Paige, η οποία δημοσιεύει σχετικά με τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες των σχέσεων στη δημοφιλή εφαρμογή social media, ξεκίνησε τη συζήτηση με ένα σύντομο βίντεο με λεζάντα «Όταν το τηλέφωνό τους είναι πάντα κρυφό, αλλά είναι συνδεδεμένο στο WiFi σας».

Η περίεργη ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 500.000 προβολές, πολλές από αυτές από περίεργους τύπους που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς εννοούσε η Paige.

Σε ένα επόμενο κλιπ, η Paige ισχυρίστηκε ότι η υπηρεσία Xfinity WiFi της μπορεί να ρυθμιστεί για να αποκαλύψει την γυμνή αλήθεια για το τι κάνουν οι άλλοι χρήστες στο δίκτυο.

«Το έκανα κατά λάθος, δεν είχα καν σκοπό να το κάνω», παραδέχεται.Ένας TikToker βρήκε ένα hack WiFi που μπορεί να προσφέρει αν ένας συνεργάτης είναι άπιστος ή όχι.Αυτό που έκανε η Abby, σύμφωνα με την εταιρεία , ήταν να “σκοντάψει” στη λειτουργία “Manage People” της εφαρμογής Xfinity Wi-Fi της.

Με αυτό το εργαλείο, μπορούν να δημιουργηθούν μεμονωμένα προφίλ για κάθε χρήστη που θα παρακολουθεί τις συνήθειές του — σε κάποιο βαθμό.

Συγκεκριμένα, αυτό γίνεται μέσω μιας λειτουργίας «ενεργού χρόνου» που κρατά καρτέλες για το πότε και για πόσο διάστημα ορισμένοι χρήστες ήταν ενεργοί, έως και μια εβδομάδα πριν.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να εμφανίζει τα προγράμματα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως το Instagram ή το X.Γυναίκα που χρησιμοποιεί smartphone τη νύχτα ενώ ο φίλος της κοιμάταιΩστόσο, ενώ η λειτουργία μπορεί να εμφανίζει άλλες κόκκινες σημαίες, όπως συχνή χρήση αργά το βράδυ, δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος παρακολούθησης του ιστορικού ενός ατόμου μέσω δρομολογητή ή μόντεμ — παρά μόνο πρόσβαση στον υπολογιστή κάποιου, επιβεβαίωσε ένας εργαζόμενος του Xfinity σε μια ανάρτηση του ιστολογίου.

«Ο μόνος τρόπος για να δείτε το πλήρες ιστορικό περιήγησής σας θα ήταν μέσω της καρτέλας ρυθμίσεων «Ιστορικό» ή «Ασφάλεια» στα μεμονωμένα προγράμματα περιήγησης διαδικτύου που χρησιμοποιούνται», έγραψαν.

Και ακόμα κι αν το περισσότερο που καταλήξετε να κάνετε είναι να μπερδεύεστε με το μυαλό τους, οποιοσδήποτε με δυνατότητες σε επίπεδο διαχειριστή μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Xfinity για να περιορίσει τους χρήστες σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή της νύχτας.

Όταν κάποιος προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο Διαδίκτυο ενώ βρίσκεται σε «παύση», δεν θα έχει τύχη.

Δεν συμπαθείς τους φίλους του; Τρόποι για να κρατήσεις τις ισορροπίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όχι άλλο δράμα στις ερωτικές σχέσεις. Είναι πλέον περιττό.

Her News

3 μηνύματα που μπορείς να στείλεις για να τον κερδίσεις

Her News b

Τσακωμός στο ζευγάρι: Τι πρέπει να αποφεύγεις

Her News